Od poloviny těhotenství mám problém s vaginální suchostí... (teĎ jsem už půl roku po po porodu, kojím) má s tím někdo zkušenost? Co se s tím dá dělat?
Daji se pouzivat pri menatruaci a delaji i intimky.. zitra se dostanu na pc a vse ti napisu ano?
Taky s tím docela bojuju, až po porodu teda a záleží v jaké části cyklu jsem, ale doktorka mi na to doporučila pribiotické globule - ještě jsem ale nezkoušela. Jinak HA neberu, ani jinou antikoncepci.
Mně byly po porodu doporučeny čípky CICATRIDINA. Trochu dražší, 10 čípků asi za 350 Kč, ale pomohly.
@ange_de_la_morte
@medvedinka
díky moc holky 🙂
promin nestiham =( hned jdu na to
Denní vložky s metholem "Nefritová svěžest" (prevence gynekologických onemocnění, konsolidace výsledků léčby)
Popis
Určeno pro každodenní použití. Vložky "Nefritová svěžest" patří fytokompozici FCM z 19 léčivých rostlin (olej z černého pepře výtažky girchovnika vaginálního, heřmánek, motherwort, Sophora a další). Jsou napuštěné mentolem, což působí na veškeré "výtoky", které chcete účinně zastavit.
Pokud potřebujete doporučujeme:
při léčbě gynekologických onemocnění, projevech zánětlivých procesů, pro prevenci gynekologických onemocnění, normalizaci hormonální hladiny. Jsou účinné proti kvasinkám.
Účinky: povrch z přírodní bavlny je napuštěný výtažkem z bylin,výborně absorbuje vlhkost a zápach, má blahodárný vliv na sliznici genitálií. Vrstva z 100% bavlny efektivně zadržuje vlhkost, vrchnívrstva blokuje její zpětné prosakování.
Ingredients: gossypium herbaceum powder, cellulose, paper,polyetylene, camellia sinensis leaf, mentha piperita, menthol.
Použití: určeny pro každodenní použití
Upozornění: nepoužívat v těhotenství
Denní vložky s metholem "Nefritová svěžest" (prevence gynekologických onemocnění, konsolidace výsledků léčby)
Popis
Určeno pro každodenní použití. Vlažky "Nefritová svěžest" patří fytokompozici FCM z 19 léčivých rostlin (olej z černého pepře výtažky girchovnika vaginálního, heřmánek, motherwort, Sophora a další).
při léčbě gynekologických onemocnění, projevech zánětlivých procesů, pro prevenci gynekologických onemocnění, normalizaci hormonální hladiny. Jsou účinné proti kvasinekám.
Účinky: povrch ze přírodní bavlny je napuštěný extraktem aloe, výborně absorbuje vlhkost a zápach. Vrstva z 100% bavlny efektivně zadržuje vlhkost. Vrchní vrstva blokuje tekutinu.
Ingredients: cellulose, gossypium herbaceum powder, paper,polyethylene, camellia sinensis leaf eftract, mentha piperin extract, paper.
Použití: určeny pro každodenní použití
Nepoužívat v těhotenství
Denní vložky "Nefritová svěžest" (prevence gynekologických onemocnění, konsolidace výsledků léčby)
Popis
Určeno pro každodenní použití. Vložky "Nefritová svěžest" jsou ve fytokompozici FCM složeny z 19 léčivých rostlin (olej z černého pepře výtažky girchovnika vaginálního, heřmánek, motherwort, Sophora a další).
při léčbě gynekologických onemocnění, projevech zánětlivých procesů, pro prevenci gynekologických onemocnění, normalizaci hormonální hladiny. Jsou účinné proti kvasinkám.
Účinky: povrch z přírodní bavlny je napuštěný výtažkem z bylin, výborně absorbuje vlhkost a zápach, má blahodárný vliv na sliznici genitálií. Vrstva ze 100% bavlny efektivně zadržuje vlhkost, vrchní vrstva tekutinu blokuje.
Ingredients: cellulose, gossypium herbaceum powder, polyethylene,camellia sinensis leaf extract, mentha piperin extract, paper.
Použití: určeny pro denní použití
tyto mam ted ja
Denní vložky "Nefritová svěžest" (prevence gynekologických onemocnění, konsolidace výsledků léčby)
Popis
Určeno pro každodenní použití. Vlažky "Nefritová svěžest" patří fytokompozici FCM z 19 léčivých rostlin (olej z černého pepře výtažky girchovnika vaginálního, heřmánek, motherwort, Sophora a další).
při léčbě gynekologických onemocnění, projevech zánětlivých procesů, pro prevenci gynekologických onemocnění, normalizaci hormonální hladiny. Jsou účinné proti kvasinekám.
Účinky: anatomicky pod úhlem lisovaná vrchní vrstva DRY rychle a rovnoměrně vsakuje tekutinu v celé délce, čímž se zmenšuje nebezpečí protečení do krajů. Povrch ze 100% bavlny, napuštěný výtažkem z bylin, výborně absorbuje vlhkost a zápach, má blahodárný vliv na sliznici genitálií. Superabsorbent přeměňuje tekutinu na gel. Křidélka po stranách dobře lepí a zajišťují pohodlí při pohybu. Lepící vrstva pro fixaci vložky účinně zadržuje tekutinu.
Ingredients: gossypium herbaceum powder, sodium polyacrylate, cellulose, polyethylene, camellia sinensis leaf extract, mentha piperin extract, paper.
Použití: určeny pro použití při menstruaci
menstruacni pokud se dela kura aby se nevynechalo( jsou moc prijemne a svezi clovek se i pri ms citi krasne a sveze
vlozky se daji pouzivat po operaci spodku po porodu misto rosalginu v sestinedeli ( u druheho mimca chci vyzkouset) pri vytoku kdyz jsou kvasinky, pri suchosti a zlepsuji chut k sexu =D kdyby mi to nekdo rekl tak bych se mu vysmala =d ale mam ozkouseno =D
@katiik Tak upřímně mě po porodu nepomohlo vůbec nic. Je to prý zvýšeným prolaktinem. Jakmile jsem přestala kojit, tak se to zas vrátilo do normálu. Tady menopauzanaprechodu.cz/vaginalni-suchost/ je článek o vaginální suchosti z jiného úhlu, ale je to vlastně to samé. Je tam vysvětleno, proč se to děje a jak se vaginální scuhosti zbavit, třeba bylinkami a jakými.
Ja mam problemy taky zacala jsem pouzivat bylinne vlozky a musin zatukat ze jsem maximalne spokojena jde to zase do normalu...a po pouzivani tech vlozek by se to uz nemelo vratit...