Dobrý den, prosím jak řešit časté úzkosti? Často je mi psychicky velmi zle, třesou se mi ruce, bolí mě hlava...Pomůžou např.CBD kapky? Nebo jít rovnou k obvodní a nechat si předepsat léky? Volně prodejné přípravky na stres a úzkost mi již nezabírají. Úzkosti nemají žádný důvod, nerozumím tomu, ale je mi psychicky čím dál hůř. Psychologa řešit nechci. Děkuji
Nemáte spíš taky panickou ataku?🤔 Radím psychiatra👍
Obvoďák napíše léky na zklidnění i nějaká antidepresiva může předepsat, ale šla bych k psychiatrovi, hlavně to nenechávej být a řeš to.
Určitě psychiatr, to je na antidepresiva, při nejhorším, kdyby psychiatr nemohl, tak AD napíše obvoďák. Kolegyně v práci to taky tak měla, stejné stavy, AD pomohly. 👍
V tomhle jedině psychiatr a pak psychoterapie a řešit tam, proč se to děje.
Kdyz se mi zhorsili zachvaty uzskosti sla jsem k prakticke, dostala jsem AD a neurol nasledovala psychiatrie, kde doladily davkovani a nasla jsem si psycholozku (posledni krok byl nejnarocnejsi, najit psychologa byl dost orisek, vsude jsem poslouchala nemame kapacitu), po mesici a pul jsem nasla dr a pristi tyden me ceka prvni navsteva
Napište do úsměv mámy. Dají vám k dispozici zdarma ženu která se již s úzkostmi vypořádala a bude vám oporou. 🍀
Psycholog. Obvoďák by vám nic psát neměl, toto není jeho obor.. CBD pomůže lehce, navíc ne jaždému..a pouze dočasně.