Úzkosti. Jak řešit?

19. kvě 2023

Dobrý den, prosím jak řešit časté úzkosti? Často je mi psychicky velmi zle, třesou se mi ruce, bolí mě hlava...Pomůžou např.CBD kapky? Nebo jít rovnou k obvodní a nechat si předepsat léky? Volně prodejné přípravky na stres a úzkost mi již nezabírají. Úzkosti nemají žádný důvod, nerozumím tomu, ale je mi psychicky čím dál hůř. Psychologa řešit nechci. Děkuji

laxesis
19. kvě 2023

Psycholog. Obvoďák by vám nic psát neměl, toto není jeho obor.. CBD pomůže lehce, navíc ne jaždému..a pouze dočasně.

lenkalubina
19. kvě 2023

Nemáte spíš taky panickou ataku?🤔 Radím psychiatra👍

zlataberta
19. kvě 2023

Obvoďák napíše léky na zklidnění i nějaká antidepresiva může předepsat, ale šla bych k psychiatrovi, hlavně to nenechávej být a řeš to.

smajlinka
19. kvě 2023

Určitě psychiatr, to je na antidepresiva, při nejhorším, kdyby psychiatr nemohl, tak AD napíše obvoďák. Kolegyně v práci to taky tak měla, stejné stavy, AD pomohly. 👍

iva_kucerova
19. kvě 2023

V tomhle jedině psychiatr a pak psychoterapie a řešit tam, proč se to děje.

jannym
20. kvě 2023

Kdyz se mi zhorsili zachvaty uzskosti sla jsem k prakticke, dostala jsem AD a neurol nasledovala psychiatrie, kde doladily davkovani a nasla jsem si psycholozku (posledni krok byl nejnarocnejsi, najit psychologa byl dost orisek, vsude jsem poslouchala nemame kapacitu), po mesici a pul jsem nasla dr a pristi tyden me ceka prvni navsteva

teasapple
20. kvě 2023

Napište do úsměv mámy. Dají vám k dispozici zdarma ženu která se již s úzkostmi vypořádala a bude vám oporou. 🍀

coccinella
Odpověď byla odstraněná
Zobraz