Užívání antiparazitik. Máte zkušenost?

kianka84
2. led 2022

Prosim, muzete mi napsat pouze KDO MATE OSOBNI ZKUSENOSTI s uzivanim antiparazitik jako Albendazol, Praziquantel, Ivermectin, Hetrazan? Jak jste to snaseli, a jestli vam to pomohlo? DĚKUJI.

elesse
2. led 2022

Mas diagnostikovano, ze mas neco z toho pouzivat?

merope
2. led 2022

@kianka84 Jednou jsme dávali antiparazitickou tabletu kočce a pomohlo to dobře. Čili myslím, že pokud máš diagnostikované nějaké parazity (roupy, tasemnici...), tak to pomáhá opravdu dobře. Jenom je potřeba dobře vyprat i všechno prádlo a ideálně celé rodině, včetně lůžkovin. Rádo se to šíří a opakuje. Nevím, které je lepší na co.

Takové ty přístroje, co ti zjistí, že v těle máš tuny parazitů, to považuji za až nebezpečné - v těle máme hromady bakterií, ale většina je symbiotická. Naopak po průjmu je pak vhodné je do těla dodávat (probiotika nejsou nic jiného než bakterie pro střeva užitečné). Čili ano, pokud si zlikviduješ v těle "užitečné" bakterie, je určitě dobré je tam pak i dodat.

monika3456
2. led 2022

@kianka84 mě ho doktorka předepsala na covid. Pomohl mi.

monika3456
2. led 2022

@kianka84 Měla jsem ivermectin.

mamikry
2. led 2022

@monika3456 A muzu se zeptat, jak konkretne ti pomohl?

monika3456
Autor odpověď smazal
Zobraz
drep
2. led 2022

@monika3456 takže obvyklý průběh většiny viróz? 🤦🏻‍♀️😂

mamikry
2. led 2022

@monika3456 A jsi si jistá, že za to mohl veterinární odčervovací přípravek? Mně bylo za dva dny lépe i bez něj.

monika3456
2. led 2022

@drep
@mamikry holky, mě je úplně jedno, co zabralo a nezabíralo! Mám po krk téhle covid frašky. Jen říkám svou osobní zkušenost a to, co mi na covid napsal lékař. Očkovaná nejsem.

monika3456
2. led 2022

@mamikry tak on to není veterinární přípravek 🙈😏 napsal mi ho praktik, takže asi tak.

monika3456
2. led 2022

@mamikry a hlavně, koukni na SÚKL atd..... ivermectin se podává lidem již hoooodne dlouho a to i před covidem😏

drep
2. led 2022

@monika3456 koukám na sůkl - tys měla filariózu, svrab nebo vlasovce? Protože to jsou jediné indikace, všude jinde je to léčba non lege artis. Nevím, co myslíš covid fraškou, asi tomu se svou praxí na covid áru nejsem schopná porozumět tak dobře jako ty…

mamikry
2. led 2022

@monika3456 Na SUKL jsem koukala a jako lecba covidu se nedoporucuje. Jeho uziti na covid vyslo puvodne z nejakych studii z Bolivie a podobych zemi, kde mohl pripset k vyleceni, protoze tam lide realne parazity ve strevech maji, a ti jim snizuji imunitu, coz je ale taky jen jakasi domnenka, proc tam invermectin mohl mit vysledky. Studie v Evrope a Americe jeho ucinnost neprokazaly. EMA uziti nedoporucila 🤷‍♀️ Tim te nenapadam, jen uvadim fakta, tak aby nekdo nemel pocit, ze jde o zazracny lek, ale mel cele info.

bruckner
2. led 2022

@kianka84
manžel užívá Ivermectin pravidelně v souvislosti s covidem (také na doporučení lékaře) a covid se nám vyhýbá obloukem.... všichni kolem už ho měli několikrát a my stále nee. Nejsme očkovaní a nijak zvlášť se nechráníme. Právě jsme řešili, čím to může být (už pomalu začínáme pochybovat o existenci té nemoci samotné 😆), určitě není Ivermectin samospásný, ale něco na něm určitě bude. A co se týká covid frašky, souhlasím s @monika3456 🤪

monika3456
2. led 2022

@mamikry co u sv. Anny v Brně? A ruzne studie??Holky, já se nechci hádat, argumenty očko jsou jaksi agresivní a pořád stejné. Paní se ptala, zda má někdo zkušenost. Já jí odpověděla. Co s týče sester, doktorů atd..... nemají stejný názor lékaři a vlastně vůbec nikdo. Mám kamarádky doktorky, sestry, ty, co jezdí s erzetou a očkovat se nenechají. Přesto jsou v covidu dá se říct pořád. Věřím svému lékaři, chodím k ní už 25 let, takže asi tak. Krásný večer, dámy.

monika3456
2. led 2022

@drep 🙈 tak hledej dál 😏

mamikry
2. led 2022

@monika3456 Ja jsem ale o ockovani nerekla jedine slovo. 😉 Jen jsem napsala, ze studie a EMA tuto teorii o ucinnosti odcervovaciho leku nepodporuji. Vsak tva vira je jen tva. Nekdo veri zazrakum, nekdo vede, nekdo nicemu. 😉

bruckner
2. led 2022

@bruckner nebo jako my ho možná měli, ale nevíme o tom....

monika3456
2. led 2022

@mamikry tak hlavně, že doktoři ho na covid předepisují a nejen v ČR, teď nemám na mysli Bolívii.

somalicats
2. led 2022

@drep Máš ještě ty hrudní drény? 😀 😀 😀

drep
2. led 2022

@somalicats tak teď jsi mě naprosto odrovnala, chechtám se tu jak malá😂😂

orisek56
2. led 2022

@monika3456 já tomu docela i věřím, však co není žádané je vždy nedoporučované...a tak někdo žere odčervování tablety, jiný si chodí do výdejního okénka pro tečku, každý věří něčemu. Jinak tobě ho předepsal praktik?

somalicats
2. led 2022

@drep Promiň, nemohla jsem si pomoct 😀 😀 😀

drep
2. led 2022

@monika3456 to jsou kecy, promiň. Pracuju na největším lůžkovém áru v čr, doktoři jsme naočkovaní komplet. Sestry asi z 80%, mluví se o tom, ale i kdyby ne, celkem správně bych to tipla sama, nenaočkované jsou ty, co nejsou zrovna nejostřejší tužky v penále. Ale máme celkem dost nenaočkovaných sanitářů. Ti i covid s oblibou popírají. Na našem výjezdovém stanovišti záchranky jsme očkovaní všichni doktoři i záchranáři a pro mě trošinku překvapivě i všichni řidiči. Nemám to z druhý ruky a nemyslím si, že je to náhoda.

bruckner
2. led 2022

@drep 🤣👏 a co kuchařky a hajzlbáby? Taky neočko, že?🤦💩

monika3456
2. led 2022

@drep no, když musíš urážet.......máš to zapotřebí? Nevím, kde přesně pracuješ, já znám osobně plno nenaočkovaných vysokoškoláků( budeš se divit, ale i já) tak radši pomlčím o tužkách v penálu, zřejmě nevíš, jak to v nemocnicích chodí s očkováním 🙈 Někdo naočkovány je a někdo je a není 😏😂Je mi to úplně fuk.

monika3456
2. led 2022

@orisek56 ano, praktický lékař.

orisek56
2. led 2022

@monika3456 díky ☺️

sudylichozrout
3. led 2022

Jestli se chces bez porady s dr. cpat Ivermectinem, tak se na to rovnou vyser. Fakt me uplne dostavaji lide, kteri se neockuji, protoze do sebe nebudou rvat neozkousenou chemii, ale pak si sami naordinuji nedoporuceny lek, ktery si nechaji poslat z lowcost cinskeho eshopu. 🤦‍♀️
Jsem daleka tomu, hajit celou tu ocko masinerii a vubec pristip ke kovidu a kdo me tu cte dele nez 2 dny, to vi. Ale nesnasim debilitu.

aarriel
3. led 2022

@drep mame to stejne 😉 ale to prirovnani, nejsou nejostrejsi tuzky v penale se mi libi 😉😂 ja bych to rekla trochu jinak 😂 sanitari a uklizecky, tam je to marny...