ahojky.potřebuju poradit už od pondělí mám zalehlé ucho ..peroxid nefunguje,alpa taky ne,slivovice na vatu taky ne ,a Aurecon spray do ucha z lekarky taky ne.. ☹( jsem uz v koncich...kdyz mi to zacalo tak to v noci bolelo ale jen jednu noc a klid.. a dneska me tam sem tam píchne po tom spreji aurecon.nevíte co může ještě zkusit než navštívím ORL? ☹ díky
@denousek zajst za Dr. preplachne ti ucho a budes pocut aj to, co nechces 😀 inak teda netusim, v com by tebou zmienene prostriedky mohli pomoct pri zalahnutom uchu, ktore je zalehle s velkou pravdepodobnostou preto, ze v nom mas nahromadeny maz 😕
inak mne ked toto pred par rokmi robili, povedali mi, ze vecer predtym si mam (dat) do toho ucha kvapnut kvapku oleja, ze ten maz potom pojde pri preplachu lahsie von 😉
este existuju aj usne sviecky, ale neviem, asi by som to neskusala http://slnieckova.sk/p/usne-sviecky/ najistejsie je ist na ORL a tam zistia co je vo veci - ci vyplach, ci dat ATB a je tam zapal, inak ja som mala tiez niekolko dni zalahnute ucho, ale preslo to po aplikacii usneho spreju na cistenie usi.
ahojky, taky doporucuji zajit na ORL, tak Ti ucho pod tlakem vycisti, je to rychle, bezbolestne a slysis pak super🙂
@denousek kvapky do ucha nepomôžu máš skore štádium skus sa popýtať na tu infuznu liečbu, potom sa mi to prejavovalo tak že ked niekto na mna hovoril somho počula a na konci vrety sopm už nepočula, prefukovali to kopes sarrajtov do ucha dávali a keby nasadili infuzku tak som o sluch nemuslea prísť.
Ahoj .. potřebovala bych pomoc 😲 ! Včera jsem byla v bazénu a samozdřejmě jsem se pořád potápěla , bylo to v pohodě .. 🙂) Uši mě neboleli .. Ale dneska v noci jsem se probudila a mám zalehlé levé ucho , bojím se,že už to tak zůstane :( Máte někdo zkušenosti se zalehlíma ušima z bazénu ?? Je to hrozný pocit :( ... Dneska zajdu do lekárny,třeba to chce jen pořádně pročistit a budu doufat že tu bude dobrý .. ;/ Potom sem napíšu výsledek .. 🙂)
@elismilerbobina to měl nedávno můj manžel,taky z bazénu.Jel na ušní,dr,propláchl a byl klid 🙂
Ahoj mě pomohlo když jsem si ucho propláchl vodou pomoci stríkačky. Vůbec to nebolelo zkoušel jsem špilku s vatičkou ,slivovici nebo cibuli ale nejvíc zabrala právě ta stříkačka. Pokud to nezabere zajděte raději na ORL jinak děkuji za rady 🙂
@denousek já sem měla to samé minulý rok,večer mi zalehlo ucho,sem si myslela že do rána to bude fajn,nebylo,no a nakonec po všemožných pokusech sem jela k dr. a ten ucho propláchl a bylo to a udělal zrovna i druhé ucho.Bože to byla úleva že zase pořádně slyším. 😀 Já být tebou tak jedu k dr.,propláchnutí nic není a uleví se ti. 😵