Ahoj. Pred 4 dny jsem si vymkla "asi" kotnik. Nejak mi podklouzla cihla na chodniku, ktera se uvolnila. Nebyla to typicka bolest, ale spis jsem mela pocit ledove studene nohy, ktera jakoby nebyla moje a desne mravencila. Prestalo to za cca 20 minut, pak jsem mohla i chodit, ale ne plne doslapnout. Velky otok nemam, spis jen opuchlou modrinu nad kotnikem. Temer neboli. Ale stale nemam cit v pate a achillovce. Cele chodilo mam jakoby umrtvene a mravenceni mam stale, i kdyz mensi. Ale mam to uz 4.den a je to neprijemny. Kdyz chci natahnout nohu, tak to nejde. Tahne me to az ve stehne a boli to. Nemuzu do drepu a uplne otacet chodidlem. Chodit muzu, ale tim jak necitim patu, tak chodim mirne nakrivo. Setkal jste se s tim nekdp, nez pujdu k lekari?
To zní jako skřípnutý nerv. Pokud nemáte v okolí fyzioterapeuta, chiropraktika nebo aspoň dobrého maséra, tak to chce někoho takového hledat přes lékaře (ale zkuste se nechat poslat opravdu spíš na fyzioterapii než na chirurgii).
@cilkat ted se mi udelal monokl nad patou zboku az ke klenbe. Neboli, pocitove je to jako studene a nemam v tom cit. Ani na chodidle a palci :( nikoho kolem nemam, zitra zajdu aso na chiru, mam strach, aby me pak neoperovali
@cherrynka89 Držím palce. přímo na místě vás pod nůž nepoženou určitě a konzulatce s dobtorem je určitě na místě. Nervy jsou potvory.
@cherrynka89 nic kromě lékaře mě nenapadá. Myslím že už jsi tam měla být dávno.