Unavuje mě, že musím do "společnosti"

anieb
27. kvě 2016

Ahoj maminky, chtěla jsem se zeptat jestli jste se některá setkala s něčím podobným. Zítra máme jít na grilovačku, bude tam celkem 8 dospělých a 5 dětí..jenže jsem si toho všimla už dříve, že mi stačí pouze myšlenka, že musím jít do "společnosti" a jen ta myšlenka mě unavuje. Možná jsem divná, nevím, možná mi chybí nějaké vitamíny....těžko říct. Přemýšlela jsem i o tom, že si zajdu k obvodní a nechám si udělat celkový krevní obraz. Máte některá podobnou zkušenost?

zuzka_b2
27. kvě 2016

No jestli se to tyka jen spolecnosti, tak bych rekla, ze priciny budou spis psychicke. Pokud jakykoliv vecerni activity, tak fakt asi jen unava, u mamy od deti, co je od rana celej den na nohou, asi zadnej div. Na ten krevni obraz bych ale pro jistotu zasla. A zkusila Vic odpocivat, jestli to teda jde.

kacca11
27. kvě 2016

Ja tohle obcas mivam a to jsem spolecenska a takove akce miluju. Je to tehdy, kdyz jsem vystavena z prace a mam malo casu pro sebe, pripadne na sebe mame mene casu s muzem. Proste potrebuji cas na sebe a na muze a kdyz je ho mene, nemam naladu na ostatni.

aksilee123
27. kvě 2016

Ahoj anieb, tak já toto mám, ale né proto, že by mi něco bylo nebo chyběly např. vitamíny. Mě unavuje větší společnost lidí od jakživa. Tam kde je příliš ruchu a křiku. Nerada se zúčastňuji takových to mecheche ☹
Mám tadši měnší a klidnější společnost a akce, ale je fakt, že od doby kdy jsem maminka a máme děti se mi jaksi nedaří takovou klidnou společnost najít 😀 😀 😀

anushka111
4. čer 2016

To by mělo být opravdu psychické, buď jen celkovou vyyčerpaností z neustálého/častého kontaktu s lidmi, případně nějaká lehčí sociální fobie. Pokud by to delší dobu bylo stejné, nebo horší, zvážila bych návštěvu psycholožky. 😉
V dnešní době je to prý časté a lehká forma se snadno zahání jen povídáním s psychologem, hlavně si to nenechat přerůst přes hlavu, to už je pak běh na delší trať.

anieb
autor
5. čer 2016

Moc všem děkuji za Vaše rady 🙂