Maminky prosim jak dopit baterky jsem porad unavena nevyspala... vycerpana chodim do prace jen ranni kazde rano vstavam cca 4rano do 14-15hod... pak prijdu domu ale tam se bouzel otocim jen 30min a pak zase letim s detma na krouzek a takhle funguju kazdy den.. kdyz mame volnejs v tydnu prijdeme domu a nachvily cca na hodinku se natahnu ale rano jsem zase uplne chcipla.. :(
ake velke mas deti? dalo by sa ze aspon cez vikend by ta nechali cele doobedu pospat alebo vecer uz okolo 20-21 si lahnut do postele... Kazdopadne to skore ranne vstavanie nezavidim
Mám to samé.
Také jsem strašně unavená.😓 Dneska je mi tak špatně od žaludku,že přemýšlím,zda budu zvracet nebo ne 🤦🏼♀️😓
@lusinek12 je to blbý, ale zkusit hledat jinou práci a nebo večer fakt chodit brzo spat😊 taky mam takovy zaprah
.vstavam ve 4:10,prace fyzicky náročná.. 🙄 A pak ještě po praci nakup, ukoly, neco udelat doma, nachytat do prace, do skoly, do toho krouzek a čekání 😁 obcas se najde ze si muzu dat dvacet odpo coz me fakt pomuze😊
Tenhle koloběh je fakt na prd...znam to..
Nevim jak to mate s chlapem, ale zkusit se nějak vystridat.. 😁At mas treba i nějaké odpo jen pro sebe... 😊