Udělají mi předoperační vyšetření v nemocnici?

16. bře 2022

Dobrý den dostanu zadanku na před operační vyšetření ale mám nějaké komplikace se svoji obvodní zkratka je to pi**a …. Tak mě zajímá jestli koho jít do nejbližší nemocnice se zadankou ?? Moc děkuji za info 🙏🏻

drep
16. bře 2022

Interní předoperačnívyšetření na malý zákrok u zdravého pacienta může udělat operatér. Ale je dobré se na tom s ním předem domluvit. Jinak z interní ambulance tě na 99% pošlou domů, není to jejich povinnost a mají práce až nad hlavu. U nás dělá u akutních pacientů interní předoperační internista jen tehdy, když si to já jako anesteziolog explicitně vyžádám, jinak ne, není kapacita.
Udělat předoperační ti má praktik a to že s ním nevycházíš není problém nemocnice/interní ambulance.

hezz17
16. bře 2022

Jsou i internisti na obvodech, kteri delaji predop. Nas praktik ho treba nedela, nechapu proc, a posila do interni ordinace (ne nemocnicni).

autor
16. bře 2022

Holky moc děkuji 🙏🏻

jjasmina
16. bře 2022

Já jsem objednana na operaci a dostala jsem papir na predoperacni vyšetření k svému praktikovi

levandule_k
17. bře 2022

Možná bych si hledala jiného praktika, pokud si nerozumíte, protože praktik je první na koho se máš obracet, když máš problém. Pokud vám to neklape, tak v případě náznaků problémů to budeš odkládat, až se z toho stane závažný problém, přitom ze začátku je to vždy snáze řešitelné.

autor
17. bře 2022

@levandule_k mohla bych napsat jak to je .. už jsem si našla nového praktika a šla jsem si jen pro výpis ze zdravotni karty a doktorka řekla ze jsem u nikdy nebyla registrovaná a to jsem tam chodila 4 roky neschopenku všechno vypisovala proste tohle byl pro me šok tak jsem volala své původní dr a opravdu jsem pořad vedena u ni jenže já se odstěhovala přes půl republiky … výpis z karty k nové dr by mel byt na cestě ale prý na to mají až 30 dni … no při nejhorším půjdu k nové dr s tím ze ji úkazu chodím každý rok na pracovní prohlídky a tam je vždy výpis karty od obvodaka nutný sice je to cca 4 měsíce starý

levandule_k
17. bře 2022

Nj administrativní chyba a kvůli tomu je milion komplikací. Držím pěsti, ať se rychle vyřeší.