Trojklanný nerv?

lucaaaaaaqa
22. čer 2022

Ahoj holky má tady některá nebo měla zánět trojklaného nervu? Díky

germaine
22. čer 2022

Já, zasažená druhá větev - tj. horní čelist, bylo to od zubů....bude to akorát dva roky.

misulkari
22. čer 2022

@lucaaaaaaqa ano, dvakrát, ťukám, pár let teď mám pokoj 🙏 Nic horšího jsem nezažila, a to už jsem rodila. Trápí tě teď aktuálně? Rychle na neurologii než se to totálně rozjede.

lucaaaaaaqa
autor
25. čer 2022

@germaine ano já mám také pravé 2 větev nahoře jen jedna strana většinou ta druhá trochu ale není to tak hrozné 2 roky? Já už skoro rok a nevím co stim mám neurontin to je vše

lucaaaaaaqa
autor
25. čer 2022

@misulkari no už to řeším skoro rok všude mi říkají ze ho nemám nakonec v Praze doktor ze ano a dal mi neurontin 300ml jako nemůžu říct lepší to je ale furt to mám kdy to sakra přejde to stim nejde nic dělat? 🥺

germaine
25. čer 2022

@lucaaaaaaqa Já myslela, že to je dva roky, co jsem měla zánět trojklanného nervu - můj zubař mi vytrhl devítku, co překážela osmičce, pak odjel na dovolenou...službu za něj měla jeho matka - vydržela jsem téměř dvaapůl týdne s neskutečnou bolestí zubů, pak měla v čekárně nervový záchvat - hned druhý den návštěva neurologii, dostala jsem antiepileptika, po víc jak14 dnech dorazil z dovči můj zubař a zub odvrtal, vyčistil - vyndal mi takové tři černé tečky ze zubu (to prý bylo změněné vazivo) a tím moje patálie skončili...takže bych vyměnila neurologa, pokud vidíš, že to s těmi léky a doktorem nikam nevede..

misulkari
25. čer 2022

@lucaaaaaaqa jak píše nade mnou, taky jsem měla antiepileptika a zabraly, ale trvalo to měsíc než to úplně odeznělo. Zkus možná jiného neurologa, já taky vystřídala. Pokud už je to rozjeté, což z tvého popisu usuzuju, že ano,tak to podle mě lze zastavit jen léky. Já měla léky v obou případech,jinak bych asi zdechla, ale já lezla malém po zdi, nespala, šlo mi to k oku i k zubům. Držím palce, zkus zajet fakt jinam třeba.

lucaaaaaaqa
autor
8. črc 2022

@misulkari děkuji určitě zkusím beru jen neurontin nerikam lepší to je ale už dlouhé a pořad ne pryč