Ahoj maminky a ženy,včera mi vylezla tříselná kýla. Zítra jdu na vyšetření a dovím se kdy půjdu na laparoskopický zákrok. Jak dlouho po laparoskopické operaci kýly jste byli ve špitále?A za jak dlouho jste mohly fungovat normálně? Děkuji za Vaše řádky. Liv
@livianapuntik táta byl vloni na druhé operaci a jak tu padlo,bez komplikací do 3.dne domů. A před 14dny mu dělali žlučník a taky tak...
@vladenkamaminka děkuji moooc
@amazonkajanik i vám mooc děkuji za vaše řádky😉
@vladenkamaminka a holčička Vaše to měla z toho,že něco těžké tahala? Já to mám asi z toho,jak jsem dlouhodobě tahala kolečka plná zeminy,když jsem si zkrášlovala zahrádku.A za jak dlouho po zjištění šla holčička na operaci?9.6 mám jít na očkování na Covid-,tak se bojím,abych to stihla...
@livianapuntik zřejmě se s tím narodila, ale až jak začala přibývat na váze se prý ta dírka začala zvětšovat až ji do břišní dutiny sem tam vyhrezl kousek močáku, vaječníky a střeva... když kašlala nebo plakala, udělala se ji najednou dole na pipce boule velká, dr dala zadanku na chíru, tam nás vzali za měsíc a pak jsme čekaly skoro rok, 1.objednani operace za 2 měsíce, bohužel to bylo období, kdy děcka ve školce byla furt marod, takže 2x odvoláno pro nemoc z naší strany a 1x že strany nemocnice, že měli bohužel mega urgentního pacienta, ja se rok modlila at se ji to hlavně neuskřine... tak žádná sláva...
@vladenkamaminka tybrďo,to jste si teda užili.Tak hlavně,že je holčička v pořádku.Mě nabízeli termín vyšetření dnes nebo zítra po 10 h.prijala jsem zítřek.Bolí mě to a pálí v Třísle při delším sezení a při každém kroku vystřeluje bolest do stehna.Tak snad nebudu čekat tak dlouho.Uvidím.Zítra Vám napíšu. Hezký zbytek dne
Byla dcera ve 4 letech... 1 den nástup, druhý den operace, třetí den domu.. v klidu měla být 14 dni, píšu měla být, protože 4lete dítě v klidu být neumi 😂 jo a nedělali ji laparku, ale normálně ji otevřeli..