Dobrý den, chtěla bych se zeptat těch, co prodělali torzi vaječníku, jaké jsou příznaky? Je bolest jen občas nebo pouze v kuse?
Je to měsíc, co jsem začala doma cvičit. Zatím žádné závaží. Predtim jsem byla spis takový lenoch, skoro žádný pohyb. A v ničí mě začali bolet vaječníky jak při silné ms. Rano jsem se z jednoho boku chtěla přebalit na ten druhy a nemohla jsem. Bolelo to tsk, ze to absolutne neslo . Pak jsem si nějak sedla, vstala a od té doby tak nějak dobrý, jen to občas trosku cítím ale nic strašného. Mívám i cysty. Bála jsem se, ze to je prave torze vaječníku a bojim se další noci 🙈. Dekuji za odpovědi.
Ps: na gyndu se objednam.
Měla jsem torzi ve 22. týdnu těhotenství. To byla taková bolest, že bych radši ještě 5x rodila, než toto. A nebyla přerušovaná, byla v kuse.
To bude od zad, špatně cvičíš, máš zaťaté břišní svaly. Teď řešila kamarádka, oběhla kolečko obvoďák, gynda a na chirurgii se to zjistilo. Absolvuje rehabky na záda. Nejhorší na tom je, že ji na gyndě chtěli vzít dělohu i vaječníky.
@lenickakl dekuji, tak to mě uklidnilo.
@somalicats to je hrozny 😫 dekuji
@1pomnenka Ježíši, to je hruza 😫 . Tak netuším, jak se dobre cvičí. Myslela jsem, ze to dělám správně. Nijak extra zatate břišní svaly nemám, když vlastně žádné svaly nemám 🙈 jen jak začínám, tak se u některých cviků moc neunesu 🙈
Potvrzuji, přetočený vaječník je taková bolest, že si myslíš, že umíráš, dvakrát jsem u toho omdlela. Ale na gyn. si zajdi. Popřípadě zkus rehabilitace zaměřené na gyn problémy 🙂
Kdybys mela pretocenej vajecnik, v bolestech volas rychlou. Segra to mela a na pohotovosti se divili, ze s tim vubec byla schopna dojet. Takze sazim na neco jinyho.