Torze vaječníku nebo něco jiného?

25. bře 2024

Dobrý den, chtěla bych se zeptat těch, co prodělali torzi vaječníku, jaké jsou příznaky? Je bolest jen občas nebo pouze v kuse?
Je to měsíc, co jsem začala doma cvičit. Zatím žádné závaží. Predtim jsem byla spis takový lenoch, skoro žádný pohyb. A v ničí mě začali bolet vaječníky jak při silné ms. Rano jsem se z jednoho boku chtěla přebalit na ten druhy a nemohla jsem. Bolelo to tsk, ze to absolutne neslo . Pak jsem si nějak sedla, vstala a od té doby tak nějak dobrý, jen to občas trosku cítím ale nic strašného. Mívám i cysty. Bála jsem se, ze to je prave torze vaječníku a bojim se další noci 🙈. Dekuji za odpovědi.
Ps: na gyndu se objednam.

lenickakl
25. bře 2024

Kdybys mela pretocenej vajecnik, v bolestech volas rychlou. Segra to mela a na pohotovosti se divili, ze s tim vubec byla schopna dojet. Takze sazim na neco jinyho.

somalicats
25. bře 2024

Měla jsem torzi ve 22. týdnu těhotenství. To byla taková bolest, že bych radši ještě 5x rodila, než toto. A nebyla přerušovaná, byla v kuse.

1pomnenka
25. bře 2024

To bude od zad, špatně cvičíš, máš zaťaté břišní svaly. Teď řešila kamarádka, oběhla kolečko obvoďák, gynda a na chirurgii se to zjistilo. Absolvuje rehabky na záda. Nejhorší na tom je, že ji na gyndě chtěli vzít dělohu i vaječníky.

autor
25. bře 2024

@lenickakl dekuji, tak to mě uklidnilo.

autor
25. bře 2024

@somalicats to je hrozny 😫 dekuji

autor
25. bře 2024

@1pomnenka Ježíši, to je hruza 😫 . Tak netuším, jak se dobre cvičí. Myslela jsem, ze to dělám správně. Nijak extra zatate břišní svaly nemám, když vlastně žádné svaly nemám 🙈 jen jak začínám, tak se u některých cviků moc neunesu 🙈

havlinaty
28. bře 2024

Potvrzuji, přetočený vaječník je taková bolest, že si myslíš, že umíráš, dvakrát jsem u toho omdlela. Ale na gyn. si zajdi. Popřípadě zkus rehabilitace zaměřené na gyn problémy 🙂