Ahoj holky ✌️
Jdu si pro radu. Od rána mám tik v oku. Nikdy jsem to neměla (nebo si to neuvědomuju). Dnes mě to trápí od rána. Skoro žádná pauza. Jen se střídá horní a spodní víčko. Už je to za celý den úplně nepříjemné... Neznáte, prosím, nějakou fintu, jak to zastavit? Už nevím, co s tím, a jsem z toho akorát podrážděná 🙄
Spánku mám dostatek. Kuřák tedy jsem, ale poslední dva měsíce už to omezuju. Kávu také sice piju, ale 2 denně max (byly doby, kdy jsem jich pila třeba i 5). Ve stresu si nepřipadám. Ani žádné změny, nic takového, u mě nenastaly. Už nevím, co s tím.
Jediné, co mě napadá je to, že nosim brýle - ty však mít musím, bez nich vidím kulové. Práci mám sice u PC, ale nejsem u něj celou dobu. Navíc, mé brýle mají ochranu proti modrému světlu...
Děkuji moc za rady a postřehy.
@1pomnenka zkusím, mám doma naštěstí. Děkuji za tip!
@nikoulinka tik v oku mám už měsíc a půl a vůbec nevím co stím takže se taky ráda kouknu na nějaké rady ❤️
Jak už zaznělo, chybí hořčík.
Ano, hořčík by mohl pomoci. Párkrát jsem to v životě měla, vždy na pár dní. Jednou asi měsíc. Vždy to souviselo s nějakým stresem nebo prostě vyčerpáním, což je pro tělo taky stres ( stresový hormon kortizol má vliv na vstřebávání hořčíku).
Tak jsem dala na váš popud tady, večer ještě, to magnesko. Večer mě teda tik až vzbudil ze spaní. Dneska je to o něco lepší, ale oko stále tiká 🙄 ne teda tak intenzivně, ale ano. Dám si další magnesium. Předpokládám, že to bude chtít nějaký čas.
Každopádně děkuji všem!
Vzala bych si magnesium forte.