Holky už nevím co mám dělat 😢
Kdo se chce vysmívat a rýpat, ať prosím příspěvek opustí.
Už od dětství jsem ráda cítila vlhké zdi a taky jsem jako dítě omítku olizovala. Pak mě to na dloooohou dobu přešlo, jenže po těhotenství a po kojení se mi vrátila nehorázná chuť na omítku 🙈 řešila jsem to všemi možnými tabletami z lékárny a měla jsem i na předpis. Myslím že mi vápník jako tak nechybí. Zkrátka pořád chodím a olupuji a jím omítku. Připadám si jako magor ale je to asi závislost. Máme starý barák, rekonstruovat se bude až za rok a nevím co budu dělat až budou nové zdi. Nevíte co s tím?
Terapii, to budeš mít v hlavě.
proc myslis, ze ti vapnik nechybi? ja bych si ho teda koupila byt tebou. ja sem mela treba siiilenou chut na mak. jak ted kojim, cas od casu mam uplny makovy zachvat 😅 dam si makovec, nudle z makem, ze nejdou ani videt a zapiju to treba litrem mlika 🙈
Je to ten vápník. Potřebuješ ho doplnit. Též jsem jedla omítku 😉
Z ceho usuzujes,ze ti vapnik nechybi?Ja bych rekla,ze prave v dusledku tehotenstvi a kojeni ho mas nedostatek.Zajdi si k lekari,rekni mu o svem problemu a nech si vzit krev.
No, asi bych zašla za psychologem.
Nechat se vyšetřit?
Ja by som najprv isla na krvne testy a ak tie budu v poriadku, ze ti naozaj nic ne chyba nie len to ci si myslis tak vtedy psychologa.
A co vitamín D. Zkus užívat nějakou dobu . Mně to pomohlo.
Mám stejný problém a nevím co s tím 🤷🏻♀️ taky si připadám jak blázen, ale ta chuť je silnější než já, nechápu, ale ta omítka mě šíleně chutná, hlavně v těhotenství.
Ještě občas chroupu magnézium b 6 forte. Rozchroupu to v puse a přidám trošku vody. Mňam
Psychologa...