Ahoj, nechal jste si někdo dělat test na zatížení organismu těžkými kovy.? Zařídí to praktický lékař nebo musím jako samoplátce? Zajímá mě zatížení na rtuť, jelikož už tak 20 let mám 10 amalgámových plomb v zubech. Až teď se dovídám jaký špatný vliv na tělo to může mít a je dost možné že moje vleklé zdravotní potíže jsou s tím spojené. Díky za zkusenosti
@1pomnenka hliníku je tam tak zanedbatelné množství, že ho člověk víc přijme ve stravě nebo vodě 😉a rtuť tam funguje jako konzervant navíc už se dnes ve vakcínách téměř nevyskytuje 😉
@milu_ji praktika se na to zeptej a když ne, tak si to někde zaplať, pokud tě to trápí 😉 jinak plomby bych si nechala opravit pakliže ti to dovoluje finanční situace 😉
@milu_ji to ti vydržely dlouho, me to postupně zubar měnil za bílé, ne ze bych z toho nespala, ale bylo potřeba nebo vypadly, tak se daly bílé
Vůbec bych se tím netrápila. Těžké kovy jsou přece i v každém očkování, fungují tam jako nosiče. Pokud rýži nenamočíš před uvařením na 24 hodin dopředu a pak před uvařením hodně nepropláchneš, je plná těžkých kovů a z těla je už nikdy nedostaneš. Plomby si nech předělat, třeba vyplnit kompozitem a je to.