Ahoj, mám to asi brát jako pozitivní, že? 🤦🏻♀️ Jak jsou testy ze slin spolehlivé? Nemusí se před testem držet chvíli hladovka, nebo tak? Děkuji.
Pry muzou byt falesne pozitivni.... Kdyz vyjde samo test pozitivni, tak se jde na test odberneho mista a zam pak uvidis lip... Nekde jsem cetla, ze to nebere jen covid-19 ale i dalsi, ktere jsou velmi podobne.. Nevim no...
Mám za to, ze se mají ty slintaci delat rano před vycistenim zubu a nalacno. Jinak záleží co mate za test, ale vetsinou bývá pozitivita detekovana spravne (je to tusim specifita)
Nastat může i opačný případ, tedy falešná pozitivita. Dochází k tomu velmi vzácně, ale i tak si může stát, že vzorek odběru byl v průběhu zpracování kontaminovaný.
Cim uz nepisi 😃
Kazdy test na covid ja 50/50
U mamky v práci bylo 10 lidí z 10 pozitivních. Pak se přišlo na to, že je nikdo neinformoval, že se před tím testem nesmí tuším 2 hodiny jíst, kouřit atd. Následný PCR test ukázal, že všichni byli negativní...
Přečtěte si návod k použití toho konkrétního testu. V praci máme testy ze slin a dle návodu se 10 min predtim nesmí nic vzít do pusy, ani voda, čistit zuby atd.
Je tam teda malý duch. Ale nevím jestli nebrat jen vyloženě čárku? Dělala jsem antigenni X krát a tedy nikdy to tam nebylo, no 🙄
Podle mě negativní.. Testy ze slin máme v práci a je to katastrofa, dost lidí falešné pozitivních, následně PCR test samozřejmě negativní.. Zbytečný komplikace, jsou to testy úplně k ničemu.
@izz76 dobře. Děkuji 😊
Měla jsem to stejně neboť mě začal chytat krk... slabá čárka...ale nakonec jsem nebyla...prej ty výtěry do nosu jsou lepší z lékárny...a ty jsem měla negativní.