Těhotenství po operaci žlučníku, za jak dlouho?

wuru
16. led 2015

Ahoj holky, hledala jsem a nenašla, tak to zkusím takhle.. V říjnu minulého roku jsem podstoupila operaci žlučníku, protože se mi po porodu v červenci 2014 objevily šílené koliky. Chtěla jsem se Vás zeptat za jak dlouho po operaci jste byly znovu těhotné popř. co Vám doporučili/zakázali doktoři? Já se samozřejmě ptala,ale gynekolog mi nijak neodpověděl a operatér mi s úsměvem řekl: "Vždyť jste mladá,není kam spěchat,času máte dost a doma 4 měsíční miminko..!" No tak Vám nevím. Ptám se, protože jsme chtěli děti po sobě klidně rok a půl,dva,... Děkuju.🙂

tulikiss
16. led 2015

tohle nechapu proc to ti doktori delaji, snad kdyz se na neco ptam tak chci vedet jak to je a nestojim o to aby mely blby kecy... me doktor rikal ze mesic se setrit a pak normalni rezim, takze predpokladam ze pokud jsi byla na laparu, tak by nemel byt problem.

glimmer
16. led 2015

já nebyla po operaci žlučníku ale slepáku ... operovali mě 4.12.2009 a koncem 1/2010 jsem zjistila, že jsem těhotná. A nikdo z doktorů neřekl ani popel. A dělali ti to laparoskopicky?

anetka1701
16. led 2015

Ahoj. Já se na to ptala gynekologa, protože operaca žlučníku vyšla přesně na chvíli, kdy jsme se chtěli začít snažit o druhé. Doktor mi řekl, že pokud to bude laparoskopicky, tak není problém začít tak po měsíci, po dvou - že normálně se dělá i gynekologická laparoskopie za účelem pomoci s otěhotněním a taky pak ženy těhotní hned. Takže tohle problém nebude 🙂 P.s. otěhotněla jsem pak až v srpnu, operace v prosinci...

ivi88
16. led 2015

Kamaradce operovali zlucnik, kdyz byla nejak v 9.tydnu.. Vsechno dobre dopadlo a mimco v poradku donosila 😉

aljuska
16. led 2015

Já byla na operaci v únoru - laparoskopicky mi ho vyndali - a v květnu už sem byla těhotná a už je to přes dva roky a vse v pohodě 😉

wuru
autor
16. led 2015

@tulikiss
@glimmer
@anetka1701
@ivi88
@aljuska Holky děkuju za zkušenosti, uklidnili jste mě.🙂 Tak hurá v roce 2015 na snažení.😀

paolapou
10. črc 2018

@anetka1701 mohu se zeptat jak probíhalo těhotenství bez žlučníku??