Ahoj holky, hledala jsem a nenašla, tak to zkusím takhle.. V říjnu minulého roku jsem podstoupila operaci žlučníku, protože se mi po porodu v červenci 2014 objevily šílené koliky. Chtěla jsem se Vás zeptat za jak dlouho po operaci jste byly znovu těhotné popř. co Vám doporučili/zakázali doktoři? Já se samozřejmě ptala,ale gynekolog mi nijak neodpověděl a operatér mi s úsměvem řekl: "Vždyť jste mladá,není kam spěchat,času máte dost a doma 4 měsíční miminko..!" No tak Vám nevím. Ptám se, protože jsme chtěli děti po sobě klidně rok a půl,dva,... Děkuju.🙂
já nebyla po operaci žlučníku ale slepáku ... operovali mě 4.12.2009 a koncem 1/2010 jsem zjistila, že jsem těhotná. A nikdo z doktorů neřekl ani popel. A dělali ti to laparoskopicky?
Ahoj. Já se na to ptala gynekologa, protože operaca žlučníku vyšla přesně na chvíli, kdy jsme se chtěli začít snažit o druhé. Doktor mi řekl, že pokud to bude laparoskopicky, tak není problém začít tak po měsíci, po dvou - že normálně se dělá i gynekologická laparoskopie za účelem pomoci s otěhotněním a taky pak ženy těhotní hned. Takže tohle problém nebude 🙂 P.s. otěhotněla jsem pak až v srpnu, operace v prosinci...
Kamaradce operovali zlucnik, kdyz byla nejak v 9.tydnu.. Vsechno dobre dopadlo a mimco v poradku donosila 😉
Já byla na operaci v únoru - laparoskopicky mi ho vyndali - a v květnu už sem byla těhotná a už je to přes dva roky a vse v pohodě 😉
@anetka1701 mohu se zeptat jak probíhalo těhotenství bez žlučníku??
tohle nechapu proc to ti doktori delaji, snad kdyz se na neco ptam tak chci vedet jak to je a nestojim o to aby mely blby kecy... me doktor rikal ze mesic se setrit a pak normalni rezim, takze predpokladam ze pokud jsi byla na laparu, tak by nemel byt problem.