Dobrý den, chci se zeptat, má někdo z vás zkušenost s homeopatiky při syndromu polycistických ovarií? Které jsou vhodné?
Nikdo další nemá zkušenosti?
Zkušenost nemám, ale když si nejsem jistá, která homeopatika zvolit, obracím se na homeopatku Alžbětu Matiášovou, která přes FB (Domácí homeopatie) radí bezplatně, tak to můžeš také zkusit.
No, jestli můžu poradit, tak navštiv MUDr. Kremla, Kroměříž. Je vynikající. Léčím se u něj několik let, prakticky celá naše rodina k němu dochází. Hlavně mě uklidňuje to, že je to lékař, takže mu dám vždycky zprávu z vyšetření, on si to pročte a je to. Homeopatika v lékárnách jsou většinou slabá. Homeopati mají většinou jiná homeopatika. Já se homeopatií léčím už asi 15 let. Mojí mámě homeopatie vyléčila lupénku, sestře různé alergie a tak dále a tak dále. Každopádně, je třeba si uvědomit, že výsledek není vidět hned jako v běžné medicíně (bolí mě hlava - vezmu si ibalgin - hlava nebolí). Homeopatie léčí totiž nejdřív příčinu a pak až její důsledky...Každopádně, držím pěsti, ať se rozhodneš jakkoliv! 😉
homeopatika neporadím, ale četla jsem nějakou studii a doporučuje se z potravy vyloučit lepek. U nás se to prý ještě neví a doktoři to neznají, ale prý to pomáhá. Moje neteř to začala držet a začala častěji ovulovat...