Ahoj,
neurolog mi diagnostikoval syndrom neklidných nohou, jsem po druhém porodu a v druhém těhotenství jsem začala mít neklidné nohy, nespavost... porodem to bohužel nezmizelo (jak všichni říkali) a já trpím stále dále, je pravda, že se to zlepšuje, spím normálně, občas mě to ani nebolí ale občas přijdou stavy kdy sotva chodím, plazím se po zdech a neustále mě chytají křeče do lýtek.. Neurolog mne poslal na vyšetření EMG ze kterého já mám děsný strach.. Stále nevím, zda do toho jít, jelikož mi bylo řečeno, že poté dostanu nějaké prášky na to, a co jsem si četla, tak jsou to léky na parkinsonovu chorobu a jsou to docela driáky a já do sebe nechci cpát nějaké svinstvo... Nemáte prosím někdo zkušenost s léčbou tohoto problému ? Děkuji moc za případné reakce....
Mě pomáhá mít nohy v chladu. Ty prášky bych určitě nebrala.
EMG vyšetření není nic hrozného, toho se nemusíš bát, léky ti nikdo nutit nemůže, když nebudeš chtít, co nějaké cvičení, RHB apod.??
EMG bych se nebála. Byla jsem před rokem a opravdu to není nic hrozného 😉
Taky mi pomaha zelezo a nohy do chladu, traba se projit po studene dlazbe bosa
Take me diagnostikovali SNN.Mam hrozne bolesti nohou, krece,paleni ard.Tak 2x-3x v tydnu nespim.Dostala jsem Rivotril na noc,a tak nevim jestli ho mam brat nebo ne.
Nevite jestli nepomaha nejaka rehabilitace,nebo co pomaha Vam.
@luciekas a zkouseli Ti dat horcik, vapnik a zelezo?