Syn mě trefil pistolkou do oka. Jít k lékaři?

28. srp 2022

Ahoj,syn mi trefil přímo do oka pistolí s penovými naboji,oko mam trochu červené a bolí,ne moc,myslíte že mám počkat nebo jít k lékaři?Bylo to asi cca 2metry,bylo to omylem...hodně špatný dárel 🤯

ee.liska
28. srp 2022

Já radím použít rozum a řídit se aktuálním zdravotním stavem. Pokud si nejsi jistá, kontaktuj lékaře. Buď praktika nebo pohotovost. Tady ti nikdo diagnózu nedá

katule1990
28. srp 2022

Pockala bych. Manzel me na horach trefil zledovatelou koulickou primo do otevrenyho oka (v nespravnou chvili jsem se otocila). Bolest strasna, malem jsem se pocurala, bolelo to hodne nekolik hodin a asi 3 dny jsem mela oko cerveny a hur na nej videla. Spravilo se to samo. Kdyz si ten vecer, co se to stalo, vytahl pyzamo s napisem Sniper, myslela jsem, ze ho zabiju 😂.

majena39
28. srp 2022

Nemáš divnou zorničku? My takhle trefili kamaráda do oka míčkem a chodil na oční ještě další dva měsíce pač se mu tam něco poškodilo (ale nehybala se ta zornice, měl ji pořád roztazenou). Minimálně můžeš jít rano na oční ať mrknou kdyby se ti něco nezdálo. Přece jen oči nejsou sranda 🙈 mamku zase škrabla do oka kočka a nosí od té doby brýle... Hlidala bych si to 🙂

cilkat
29. srp 2022

Jak to vypadá teď? pokud se přes noc nevzpamatovalo, tak šup na oční... ale většinou prostě pár hodin klidu stačí ... a pokud to nebyl ten náboj se suchými zipy, tak by to měla být na náhodný zásah oka víceméně dělané...

autor
29. srp 2022

@cilkat takové ty penove s tim plastem,oko neboli,jen ho mam jeste trochu cervene