Svědivá zadnice. Co by to mohlo být?

16. kvě 2023

Omlouvám se za dotaz a za anonym. Ale nějak nevím, kde tohle řešit a k dr se poměrně stydím. Ani nevím, se kterým to řešit. Již tak půl roku mně svědí kolem toho, kam světlo nesvítí. Už jsem to měla před lety a zmizelo to. Břicho mě nebolí, nic jiného mi není. Jen se můžu třeba ve sprše udrbkat. Napadlo mě, jestli to nejsou třeba roupi, ale myslím, že spíš ne. Nebo kvasinky? Nebo co myslíte? Děkuji za názor a rady a ještě jednou se omlouvám

palja
16. kvě 2023

Roupy, paraziti. Pokud je to ono, tak po preleceni bude klid.

g_m
16. kvě 2023

Roupy nebo klidně hemoroidy...

lennus
16. kvě 2023

Je to spíš večer a v noci? Jestli jo, tak roupi, můžou to mít i dospělí od dětí, vysaď cukry, doporučuje se česnek, křemelina, čaj z pelyňku a dr ti napíše léky. Nehty nakrátko, pravidelně prát povlečení, ručníky, ráno se mýt.

lennus
16. kvě 2023
autor
16. kvě 2023

@g_m hemoroidy mám od porodu.. Ty to můžou dělat?

atij
16. kvě 2023

Muzes zkusit prelecit ty roupy. Prakticky Dr. muze predepsat Vermox, prip. se prodavaji i nejake bylinkove preparaty bez predpisu. Ale ja myslim, ze to budou spis ty hemoroidy. To pak muze resit prakticky lekar nebo primo proktolog.

autor
16. kvě 2023

@lennus dekuju, dcera je měla ze školky, ale měla v hovinkach "nitky".. Ty já nemám. Vermox každopádně máme ještě doma

autor
16. kvě 2023

@palja myslíš preventivně prelecit?