Střevní chřipka. Mohla jsem se nakazit?

lilian2111
12. únor 2022

Dobrý den, mám hrůzu ze zvracení, to na začátek 😀

Byla jsem v krámě, respirátor, když jdu ke kase slyším jak si prodavačka s někým povídá a ta baba jí vypráví, jak problila celou noc, respirator neměla 🙄🤦🏻‍♀️ Když jsem jsem šla ke kase ještě než jsem to slyšela, jsem se nadechla mimo respirator, nikdo nikde nebyl, jsem zdravá jen jsem se potřebovala dodechnout vzduchu. Když viděla že jdu ke kase rozloučila se a odešla.
No a teď mam brouka v hlavě, jestli jsem se nemohla nějak nakazit, jak jsem se nadechla mimo ten respirátor, nebo jestli přes respirátor mi nešel nějak vzduch, kapénky, byla jsem od ní asi 2m, ale…. 🤦🏻‍♀️ Vím, pro někoho asi úsměvné, ale fakt mám z toho úplně hrůzu. Manžel se mi směje, ale já mám úplně zkažený den 😁

jjasmina
12. únor 2022

Nedivím se manželovi, že se směje 😀

bara88
12. únor 2022

Prosím, řekni že si děláš srandu.

martt
12. únor 2022

@lilian2111 Nám tenkrát doktorka říkala, že střevní virozy se přenášejí hlavně dotekem. Takže jestli jsi si pořádně umyla ruce mělo by to byt ok.

lilian2111
autor
12. únor 2022

@bara88
@jjasmina No holky, fakt nedělám 🤣🤣 ač vím, jak debilne tenhle dotaz zní, pochopí to asi jen někdo, kdo má úzkosti a panickou hrůzu ze zvracení, ale asi není nutné se vysmívat. 😉

lilian2111
autor
12. únor 2022

@martt Děkuji za normální odpověď 😊

jjasmina
12. únor 2022

@lilian2111 No to bych tě chtěla vidět na mym místě v těhotenství blila jsem jak šakal 8 měsíců 😀

lilian2111
autor
12. únor 2022

@jjasmina Mě bylo v každým těhotenství blbě do 7 měsíce, to bylo ale takový jiný 😂

jjasmina
12. únor 2022

@lilian2111 v klidu, hele nakazit ses podle mě nemohla, jen to bylo usměvný. No já blila vždycky a pořád a všude 😅

lilian2111
autor
12. únor 2022

@jjasmina 😁😁

michaelarousova
12. únor 2022

@lilian2111 jsem rada ze existuje nekdo se stejnym problemem😂 ale myslim ,ze to bude dobre

lilian2111
autor
12. únor 2022

@michaelarousova 😂😂😂 taky jsem ráda!

malinkata
12. únor 2022

@lilian23111
Chápu, rozumím. Též nesnáším blití a jsem schopná se vystrikat savem a nespat celou noc ze stresu...

lilian2111
autor
12. únor 2022

@malinkata Nápodobně 🤭 je to hrůza

jipe
12. únor 2022

@lilian2111 tak si švihni preventivně enterol, ale myslím, že jsi se nenakazila

jipe
12. únor 2022

@lilian2111 navíc, paní to mohla mít třeba z jídla, když druhý den byla fresh a v obchodě

leymea
12. únor 2022

Ted jsem se opravdu pobavila 😀 ale na druhou stranu chapu, taky mam ze strevni chripky nocni muru. Urcite to pani mela z jidla, musis tomu verit. Bude to dobry 😀

aarriel
12. únor 2022

@lilian2111 ja to mam stejne. Jsem schopna taky celou noc se strachovat a pro jistotu nejim 🤦‍♀️ ale myslim, ze ses nenakazila, sance je minimalni. Navic to mohlo byt z jidla, treba se baba prezrala 😉

martiniquest
12. únor 2022

Ja to taky nesnasim. Nastesti tohle jsou veci, ktere prijdou znenadání a neovlivnim je. Podle me je sance velmi nizka az zanedbazelna, zes to chytla. A i kdyby... teď uz to mas stejne rozhodnute 🙂

jipe
12. únor 2022

@aarriel nebo ožrala :D

aarriel
12. únor 2022

@jipe presne 😂 tech moznosti je spoustu...

lilian2111
autor
12. únor 2022

@jipe 😂😂😂 to jaem si taky říkala, že do sebe kopla flašku vína a já se tu pak stresuju 😆

pampeliska1313
12. únor 2022

Myslím, že to bude v pohode🙂 a vůbec Vám nezávidím, přítelkyně kamaráda má taky fobii ze zvraceni a když měl střevní chřipku, vyslala ho mimo domov, protože to nedavala.🙂

lilian2111
autor
12. únor 2022

@pampeliska1313 no 😂😂 u nás chodím teda já na chalupu když mám strach že mi něco bude. A když je někomu v rodině něco, taky to nedávám. Ale to je mi spis líto okolí, ty mě musí snášet jak jsem nesnesitelná 😁😁

toluma
12. únor 2022

@lilian2111 no asi tomu nebudeš věřit,ale přečetla jsem si tvůj příspěvek,pak si četla další..., vstala jsem že du uspat děti a udělalo se mi hrozně zle.Uspala sem je, šla si dát prášek na žaludek, ten sem nakonec ale nespolkla, protože sem tušila, že by stejně dlouho nezůstal a mířila jsem rovnou na wc. A bylo 🤮. No a malej zvracel ze čtvrtka na pátek v noci. Takže nějakej zhruba den a půl. Ale v tvým případě se zážitkem s obchodu bych se toho snad nebála 🙄

teruteru
12. únor 2022

Jestli mas takovy strach, tak to si nesahej ani z vrchni strany na respirator, na "dodechnuti", jak pises. Na nem je veci...treba ty, co ta pani vydechla...a ne jenom tech.

lilian2111
autor
12. únor 2022

@toluma Tyyy jo. ☹️ Tak hlavně přeju rychlej průběh a ať to proběhne co nejvíc v klidu 🍀🍀

@teruteru Jj budu si na to dávat bacha. 😊

me_druhe_ja
12. únor 2022

@toluma Minulej týden u nás to samý: mladší blila v noci z pondělí na úterý a pak ještě jednou v úterý. Starší problil úterní dopoledne a pak ještě jednou ve středu. A já problila středeční odpoledne. Jak to rychle přišlo, tak i odeslo. Ale všichni jsme teda měli ještě pár dní průjem. Taky to teda nesnáším....

toluma
13. únor 2022

@lilian2111 jj, večer se ke mě přidal ještě mladší,takže to bylo velice záživné.Vždycky , když už se mě podařilo trochu usínat, tak začal bečet ,zvracet a ty sedy - lehy, abych mu podržela misku u pusy zase neudělaly dobře mojemu žaludku a leťela sem znova. Malej teda naštěstí neměl aspoň průjem. A dneska už asi dobrý u obouch 🙂.

lilian2111
autor
13. únor 2022

@toluma Tak alespoň že už dnes dobrý!!☺️