Stresové pocení, potýkáte se s ním některé?

cotty
7. črc 2015

Ahoj, začínám být více a více zoufalá z pocení v (pro mě) stresových situacích - zejména u lékařů. Sedím v čekárně, jsem v pohodě a přijdu na řadu, začnu mluvit s mudr. a začne mi řinout pot z obličeje, otřu kapesníčkem a mohu otírat znova. Posadí mě zpátky do čekárny a rázem nic. Potýkáte se s tím také některá? Poradíte mi, co s tím?

smallinka
7. črc 2015

jo mám to taky mám záchvaty paniky, zrychlý se mi tep a potí se mi ruce. u doktorů v nemocnici. mám to už léta a co s tím? to bych taky ráda věděla, podle mě jedině léky na uklidnění, psycholog či nějaká terapie.....protože toto neovládáš mozkem.

cotty
autor
7. črc 2015

S tím souvisí i měření tlaku - při prvním měření mi dr. naměřila 150/110...zkusila to podruhé, potřetí...až jsme se postupně dostali na 120/80, kdy jsem se teda maximálně snažila uklidnit a nesoustředit na to, že mi měří tlak 😀

smallinka
7. črc 2015

@cotty jj to znám u mudr mám vyšší tlak - mám ten syndrom bílého pláště....ono když ti vyletí tep tak to má vliv na tlak který jde taky nahoru no.....mě právě to nesoustředění nejde .....jak slyším tlakoměr ten zvuk tak se začnu potit a tak.....

zanri
Autor odpověď smazal
Zobraz
cotty
autor
27. črc 2015

@zanri Nejsem těhotná 😉

zanri
Autor odpověď smazal
Zobraz
zuzimuk
9. bře 2019
Uživatel zuzimuk je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od zuzimuk.

Potim se bohuzel porad ☹ nic mi nepomaha, z kosmetiky nic.

julisa88
17. bře 2019
Uživatel julisa88 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od julisa88.

Co nejaky zakrok? Injekce s botulotoxinem, nepremyslela jsi?

alzibetka
26. bře 2019

To je snad i stoprocentni!