Ahoj holky, pardon za anonymitu, ale je mi trochu trapne, potrebuju poradit, silene se potim, o pot jako takovej mi nejde to ať se klidně potim, ale ten smrad, strašně kyselej.. vyzkoušela jsem všechno, jim dobre, Driclor( po nějaký chvilce jsem se začala osypavat) ale co mi pripada hrozne divny je, ze mi kazdej deodorant funguje jen chvilku a to fakt kazdej, měla jsem za kilo a skoro za tisíc a funkčnost stejná, první tyden si to nemuzu vynachválit, ale pak to proste prestane fungovat, teď funguju tak ze to stridam, ale ani tak žádná sláva, chodim se pretirat třikrát denne, ruce drzim u sebe a už mě to nebavi, ani žádný parfem na mě nedrží, natiram kremem predtim, proste jak kdybych byla předurčena smrdet🙈 mate prosím někdo zkusenost?
Než na sebe strikat tyhle hnusy, bych řešila důvod, proč se potis a smradis. Muze to byt třeba špatnou stravou, leky, nebo taky hormonalne.
A zkoušela jsi takový ten Deo krystal - kamenec? Je to levné a funguje (aspoň u mě) naprosto perfektně. To se jen navlhčí, potře a necítím nic celý den. Já jsem to vůbec neznala a objevila jsem to teprve nedávno.
A smrděla jsi takhle pořád? Nebo až teď? Já jsem vždycky strašně smrděla potem buď na začátku těhotenství nebo při a po covidu. Teď mám zrovna po covidu a smrdí m jak tchoř až je mi z toho zle. Jediné, co mi na to pomáhá je tuhý pánský deodorant teď mám mennen speed stick a na to nastrikat Fa deodorant. Opakovat několikrát denně.
Nejsem žádná špindira, ale ten pot jsem už řešila i s dr, na nic zvláštního se nepřišlo. A vypozorovala jsem, že to mám právě vždycky u covidu a asi 2 týdny po tom. A v těhotenství to bylo asi hormonalními změnami.
No mám to od porodu, ale to už je tri roky🙈 zkusim ten kamenec to snad jediný ještě jsem nezkousela, dekuji za radu♥️ to já i opakuju nekolikrat denne a panské jsem taky zkoušela, ale obcas je to tak zly ze za těch dvacet minut cesty do prace začnu pachnout
Zkus, pak dej vědět. Mě to mile překvapilo.
Může to dělat cukrovka , nadměrný cukr v těle třeba
Pijes dost?
Já mám super zkušenost s Perspirexen, funguje na podobném principu jako driclor, ale ten mi nevyhovoval,měla jsem z něj vyrážku 😬
Delal ti nekdo test na zelezo ? Kolegyne v praci zacla byt silene citit potem, uz par minut po sprse. Prisli ji na silnou anemii.
Piju prave hodně, ze takhle z vnějších vlivu moc nevidim důvod, ten pespirexen vyzkoušim moc dekuju☺️
@dejvitka tyjo tak to mě vůbec nenapadlo, toho mám fakt malo, teď mě prave už dvakrát odmítli na krvi kvůli tomu, tak to by bylo skvely kdyby to bylo z toho, a kolegyni se to pak srovnalo do normálu teda? ☺️
Ja byt tebou bych si nechala udelat i hormonální profil. A celkově bych zacala preventivkou u praktika,vcetne naberu krve a moci. Pak bych zkusila gyndu. A pak bych treba zkusila i dermatologii. Ja se teď poslední dobou taky dost potim,ale ne tak, že bych smrdela,jak ty pises. Ale u me to bude asi opravdu hormonální nerovnováhou. Ale na odbery k praktikovi chci jit taky,tak uvidím.
Jojo, mela tabletky a myslim, ze i nejake injekce. Obcas se ji to opakuje, ale jak se zacne "citit" tak si necha znovu napsat zelezo a zas je to ok. Tak zkuste 🙂
Proti pocení doporučuji botox👍
Sprcha kdykoliv je to možné…