Dobré ráno, prosím o radu.
Zažil někdo to, ze ho svedeli ruce a když si to podrbal, udělali se mu tam takovy puchyrky v te kůži? Mě se to dela každé ráno.
Vstanu a umeju se a už mě začínají svedit (ale jen prsty)
Nevíte co to muze byt a co s tím mám dělat? Už to trvá tak 3 týdny, mazu indulonou a nic.. děkuji 😔
Není to kopřivka? Reakce na mýdlo nebo nějaký krém?
@leniczka23 no ta mi řekla, že to muze byt třeba alergie, ať to jen mazu 😳 jenomže já používám furt to stejne, nikdy problém nebyl
To že používáš z stejné a nikdy mproblem nebyl neznamena, že ti to teď nemůže dělat problémy. Zkusila bych vyměnit a uvidíš a asi bych vyměnila modrou indulona za něco kvalitnějšího a hypoalergenního.
Dishydróza tipuju. Mně pomáhá mazat normální čistou vazelínou po každym (!) umytí rukou. Jinak se na to dávaj kortikoidy.
@prezdivka Jasne děkuji mooc
@prezdivka koukala jsem na net a přesně tak to vypadá. Moc děkuji 😍
Dishydroticky exem, mela sem po porodu a jediny, co zabralo, byl obyc Ambiderman z lekarny...rozjelo se mi to v alergii, hlavne brambory, mrkev, celer....to sem vzdy olezla az po lokty...
@camelinka děkuji moc… juknu na tu mast
Je to v podstate mastovy zaklad pro to, co pak v lekarne michaji.... Hlavne nepromastovat nicim mastnym, nebo aspon mne to delalo jeste hur...
@camelinka Jasne, moc moc děkuji 🥰 mě se to dela jenom ráno, což nechápu, celý den klid nic a ráno jdu na vstanu a začnou mě strašně svedit ruce, vyskakaji mi ty puchyrky, ale pod kuzi.. na povrchu nic nemám a během 10 min to zmizí a takhle furt dokola každé ráno🙄
Zajimave 😯 mozna alergie na brzke vstavani? ;)
@camelinka Ajo… to bude problém 😂😂😂
Jeste je otazka, v cem spis? Myslim periny - nemas treba perovy? Nebo nejakou ovci vlnu? Menis casto povleceni a jak stary jsou matrace? Cistis i ty? (Mohla by to byt reakce i na roztoce.)
Lékař by byl asi nejlepší řešení. Nicméně čím si ten obličej myjes? Neni to třeba alergie na něco?