Štítná žláza / bolest v krku/ ucho. Myslíte, že tam může něco být?

ivkasolavova
19. črc 2024

Dobrý den , v září to bude rok co jsem po operaci štítné žlázy s tumorem .Od té doby jsem háklivá na krk často mě bole levé ucho a v krku , byla jsem s tím i na ORL tam vše dobrý , i hůř na to ucho slyším měla jsem to víc na levé straně ty uzliny .Jenže nic nezjisteno .V srpnu kontrola v nemocnici od operace myslíte že tam něco může být ? Už si nevím rady ,a štve mě to mám to ucho pořád jak zalehly .Děkuji za rady a zkušenosti

svija
19. črc 2024

@ivkasolavova - zkusila bych fyzioterapii, může tam být problém s krční páteří a být to propojené i s tím uchem po operaci. Jinak máme stejnou diagnózu, já byla operovana se stitkou a tumorem taky, jen už he to 24 let..

ivkasolavova
autor
19. črc 2024

@svija A od té doby máte klid? Jaký máte léky?

svija
19. črc 2024

@ivkasolavova- musím samozřejmě brát Euthyrox nebo Letrox, byla jsem na terapii radioaktivnim jodem po operaci, ale od te doby klid. Dokonce mě po 20 letech vyřadili z onko evidence, už tam nemusím docházet. Byla jsem na operaci v 19 a mám 2 děti, takže i v tomto směru klid.

ivkasolavova
autor
19. črc 2024

@svija tak to je dobře 🙂 Já beru letrox 100

svija
19. črc 2024

@ivkasolavova - to je celkem malá dávka. A máte pryč celou ŠŽ? Já beru přes 150 za den.

ivkasolavova
autor
21. črc 2024

@svija jj celou mám pryč , každý den 1x 100 a jednou týdně 1,5 🙂

svija
22. črc 2024

@ivkasolavova - já mám 5x týdne 150 a 2x dokonce 200. Asi mám nějaký vyšší spalování nebo co...