Dobrý večer , jsem rok po operaci štítné žlázy .Beru teď, léky .Může to ovlivnit Ms? Nechala jsem si napsat antikoncepci a stále jsem měla měsíčky 3 týdny v kuse i injekce na zastavení nepomohla , tak na doporučení pana gynekologa když zjistil že jsem po operaci štítné žlázy mi doporučil mirenu .A je to to samé , mám ji přes půl roku a měsíčky x týdnů nebo prostě špinění a pořád něco víc dní s vložkou než bez .Myslíte že ta Štítná žláza a ty léky co místo ní beru to ovlivňují ? Přemýšlím že ji nechám vytáhnout a zkusím injekce ale co když mi budou též dělat neplechu , mohu vůbec nějakou antinu ?
Já bych asi řešila zda jsou hormony ok zda není endo nebo myom atd ..injekce nic neřeší
@ileni no po pravdě mi řekl že tohle bude trvat 3 měsíce a pak dobrý ,tak mě zarazilo že ne 😄
@lencaa11 hormony myslíte dávkování na tu štítnou žlázu?
To taky a i vaše ženské hormony řešila bych to z lékařem pokud krvacite pomalu s každou HA něco není ok
@lencaa11 a to se zjistí z krve ? Omlouvám se ale vůbec tomu nerozumím
Ano lékař vám udělá hormonální profil a jinak bych šla po nějakém vyšetření třeba aby se podívali víc do dělohy atd ..
U tělíska může trvat i rok, než si sedne. Je to doprovázeno krvacenim/ splněním. Gynekolog o tomto neinformoval? Ale je samozřejmě možné, že nesednou hormony, které to obsahuje