Hezky vecer vsem. Jako mlada jsem mela akutni operaci cysty a slepaku. Loni akutni cisar a 5 dni po nem revizi bricha kvuli zanetu delohy a pobrisnice. Evidentne mam sklon ke srustum a mam jich hodne. Ale doted jsem s nimi nemela nejake velke problemy. Ale od nedele obrovska bolest v brise..nemuzu se skoro hybat..boli to temer jak pred tou operaci loni. Mela jsem dneska kolecko po doktorech a nic nenasli (krev tedy nebrali)...krcilivsichni ramenama a ze se mam kontrolovat a muzou za to nejspis srusty. Je to mozne ze az po takove dobe jsou s nimi komplikace? A vazne muzou az tak moc zlobit? Mate s nimi nektera zkusenosti? Dekuju za odpovedi 🙂
no potěš koště...a bolelo to krátkodobě? jakožetedy bolest děs a hrůza a třeba do hodiny klid nebo tak? protože já už to ke dnešku mám 4 den...a to mě čeká další operace se žlučníkem :-/
Já bych zkusila Wobenzym, když nepomůže tka pokud na to máš čas lázně. A potom event. by byla nutná laparoskopie podání těch gelů proti srůstům.
@vrabcak0007 no tak ze začatku to bolelo ale ted už ne,ted jen když se třeba protahuji,tak to bolí atd...
@pety91 no lázně si zkusím vyběhat určitě - po tom žlučníku...
mám s nima bohužel bohate zkušenosti :-/ Mám po 7 břišních operacích .Ano srusty mohou hodně bolet,občas když se blbě pohnu tak mám uplnou křeč.Jinak poslední operaci jsem měla před 10 lety a první v 5 letech