Srovnání cyklu. Co doporučíte?

jay98
2. led 2025

Zdravím děvčata, doporučili by jste mi něco na srovnání cyklu?
Vlivem změn během léta a podzimu se mi rozhodil cyklus. Například prosinec začátkem měsíce 5.dni špinění a pak nic. Kolem Štědrého dne dle testu proběhla ovulace a pak jsem začala špinit od 26 občas ano a pak zase ne. A včera jsem to asi už konečně dostala. Ale musím říct že mě akorát bolí břicho a je mi na zvracení. Je to šílené 🥹

lencaa11
2. led 2025

@jay98 nezkoušela jste test TT je tam Ms jako vždy ? jinak test na ovulaci neni záruka že proběhla / proběhne ovulace je to jen ukazatel LH v těle a ten během celého cyklu kolísá ...jinak drmek je ok ,gynex ,čaj ženský na srovnání

jay98
autor
2. led 2025

@lencaa11 zkoušela jsem dnes test TT a nic. A asi to krvácení je celkem silné, ne jako MS ale není to ani špinění. Dostat jsem to měla cca kolem 5-6.

lencaa11
2. led 2025

@jay98 je možné že Ms přišla dřív možná to bude chtít resit s lékařem zda se nejedná o endometriozu ,nebo poruchu hormonů ,vaječníky atd ...

jay98
autor
2. led 2025

Vůbec nevím co endometrióza je. Ačkoliv nejsem náctiletá, tak je to pro mě neznámé. Každopádně byla jsem naposledy na kontrole v říjnu a vše dle utz bylo v pořádku.

lencaa11
2. led 2025

@jay98 i mladé holky muzou mít endometrizu tu na gynde nepoznají jen v endo centru je taky možné že je to skrze váhu kolísání hormonů ,štitna zlaza pokud je taková Ms tak to není v pořádku

jay98
autor
2. led 2025

@lencaa11 je pravda, že jsem odjakživa kypřejší, ale ne nějak závratně. Pohyb pravidelný a všechno. Hormonální profil mi zjistil akorát lehce zvýšený testosteron ale prý to je ještě v normě. Štítná žláza v pořádku. Ale tedy chvíli jsem se léčila na Ureoplasmu. Ale měla jsem ji bez příznaku, tam mi bylo řečeno že je to něco běžného s často jak u mě bez příznaku ale raději se to přeléčilo. Měla jsem na to dvoje antb ale už by měl být klid.

mikky20
3. led 2025

@jay98 dobrý den, V říjnu jsem prodělala zt s tím, že jsem hodně krvácela a musela na následnou revizi. Díky krvácení jsem málem přišla o život, měla jsem velkou ztratu krve, pak jsem hledala různé podpůrné přírodní čaje na srovnání cyklu, abych s mohla snažit znovu o miminko. Hned po tom co jsem se dozvěděla zt jsem na doporuceni začala užívat čaj sedm bylin pro ženy, který mi nastartoval ovulaci 12 dní po revizi. Nechala jsem projít jednu ms a pak jsme se začali snažit. Nyní jsem v 7tt. Tak jsem vám chtěla dát jen malé doporučení na vyzkoušení, já byla opravdu spokojená. Dělala jsem si čaj každý den a cyklus mi to opravdu hned po zt nastartovalo a srovnalo. Nyní na podporu těhotenství beru čínskou medicínu - růst hory tchaj, kterou mi zase doporučil můj homeopat. Tak věřím, že tohle mi pomůže k zdravému miminku. Jo čaj jsem brala zde: https://www.mishell.cz/…lin-pro-zeny. Tak jen takový malý tip kdyby jste chtěli vyzkoušet něco přírodního.