Holky nechci vypadat jako blázen nebo hysterka, ale dneska se mi povedlo nedopatřením spolknout pěnu zubní pasty, bělící, Peral Drops ☹ je na ni napsáno nepolykat ☹ a teď mě pobolívá žaludek, volala jsem na toxikologické centrum a tam mi řekli, že by mi to nemělo nic udělat, ale stejně jsem z toho nervozní ☹ myslíte že mi to opravdu nemůže nic udělat nebo si mám radši dojet někam k lékaři ☹ děkuji
Taky bych to neřešila, já jako dítě omylem vypila asi 3 hlty prášku na praní a nic, myslím, že pasta je v pohodě
děkuji, snad to bude ok 😉 teď jsem byla s dcerou pokecat dolů za tchýní, ať příjdu na jiné myšlenky, a je mi trochu líp 😉 to se může stát fakt asi jen mě ☹ děkuji holky 😉
Bude z toho tak maximálně posr*aní, neboj 🙂
😀
@apacheee tak to už nevím. Vím jen, že jsem měla jako hraní do vany takové to dětské nádobíčko a jakože jsem si vařila čaje, a koupelová pěna byla kaše a tak 😀 ...a jeslti jsem si ,,uvařila,, čaj z prášku, nebo ho tam někdo trochu nasypal, to už fakt nevím, chodila jsem do školky....vzala jsem hrneček a napila se a už to bylo 😀 ...mmch nic moc a byl to Ariel, to si pamatuju dotěď 😎
to Tě spíš bolí žaludek z těch nervů, neboj @vendula_ 🙂 Vyrazila bych jen pokud by jsi začala zvracet krev, ale jen pěna by žádnou paseku nadělat neměla