Špinění před menstruací. Máte zkušenost, že by to vyřešila HA?

zzzuuz
14. kvě 2023

Zdravím, vím, že toto téma tady několikrát bylo asi zmíněné, ale můj dotaz zní, jestli některé z Vás pomohlo nasazení antikoncepce. Zhruba od 34 let se interval špinění před menstruací prodlužuje. Někdy to jsou 3 dny, jindy týden….lékařská vyšetření jsou všechna v pořádku…prý se to často stává a je to v pohodě. Nevím teda jestli je to v pohodě, když mě to už opravdu a vážně se*e 😡. Dostala jsem recept na Drovelis, půl roku na ty pilulky koukám, ale ještě jsem se neodhodlala je brát. Podotýkám, že bylinky, tinktury, čaje, meditace, cvičení nezabraly….rozhodně ne dlouhodobě. Ani různé Provery, Norethisterony atd….vždy jen chvilkově. Proto se zoufale ptám, jestli jste tady taková, které stejný problém vyřešila HA. Děkuji 😊

1pomnenka
14. kvě 2023

Není nutné menstruovat., je to jen pověra, že se menstruací čistí tělo. Pořiď si antikoncepci, při které se nemenstruuje. Divím se, že ti to na gyndě nenabídli.

andelka
14. kvě 2023

Mně to pomohlo. Ne stoprocentně,ale tak o 80%. Nešlo jen o špinění před ms, krvácela jsem v průběhu celého cyklu, den, dva, týden..po sexu i bez sexu. Žádné vyšetření nic nezjistilo.

jipe
15. kvě 2023

Mě to pomohlo