Špinění 5 DPO. Máte zkušenosti?

14. čer 2020

Ahoj. Dnes bych měla být 5 nebo max 6DPO. A od včerejška mám slabé špinění - včera to byla jasná krev a dnes je to do hněda. Na gyndu se nepoženu, leda by to nepřešlo a nebo sílilo. Do MS mám ještě nejméně 8 dní, tak se mi nezdá, že by šla tak brzy. Dnes jsem měla i slabé bolesti v podbřišku. Že by to mohlo být ještě k ovulaci? Nebo rozházené hormony?
Máte s tímto některá zkušenost? Na internetu jsem o tom nic moc nenašla, tak se ptám i tady, jestli to některa taky zažila a třeba i řešila.

sudylichozrout
14. čer 2020

Nenasla jsi na webu nic o spineni cca tyden po ovulaci? Ale no tak... Jenom tady se tomu venuje snad tisic dotazu. Muze jit o nidaci (uhnizdeni oplodneneho vajicka), pripadne hormonalni disbalanci. Vic ti rekne oripadne tvuj gynekolog.
A P.S.: http://letmegooglethat.com/?q=Spineni+5+dnu+po+...

autor
15. čer 2020

@sudylichozrout ano, to jediné jsem našla. Ale není mi 12 abych tohle tady rozebírala. Já se neptala, jestli to může být nidace. Ani nemůžete vědět, jestli se snažíme 😉 řeším konkrétně 5. den po. Ne 7. nebo 9. kdy je tohle více možné. To bych se neptala.
Škoda, že už to tady není jako dřív. Ale ženy se tady akorát ostatním vysmívají a neřeší své osobní zkušenosti.

autor
15. čer 2020

Pokud si to někdo pročetl, tak ví, že se tam člověk nic moc nedozví. Jedna, snad přes 8. lety byla těhotná. Jedna měla asi jen rozhozené hormony. Ostatní doteď neví čím to bylo. Asi proto se ptám, jestli a tím má teď některá zkušenost 😉 trochu empatie tady by neuškodilo. Necpu sem očividně negativní test s tím, že čekám ať mi řekněte, že jsem určitě těhotná. Položila jsem normální slušnou otázku

rickym
15. čer 2020

Já teď špinila od 5dpo, ale opravdu jen trosku, pak víc 7-8 DPO. Myslela jsem si že už přijde ms a nakonec těhotensky test pozitivní. Je to čerstvé, takže nevím, jak to bude dál..

autor
15. čer 2020

@rickym já dva dny fakt trošku, dneska to zatím vypadá že je "čisto".
Určitě to bude v pořádku 😊 když už ms nedorazí (nevím, kolik dní máte zpoždění), tak se určitě můžete radovat

amazonkajanik
15. čer 2020

No,když víš,že jsi 5dpo,tak se předpokládá,že jsi snažilka. Leda,že by sis hlídala ovu,aby ses vyvarovala početí,pokud se nesnažíš,jak píšeš výše ...😉

autor
15. čer 2020

Já vždy věděla, kdy mám ovulaci. Ještě před synem, pokaždé jsem ji na sobě poznala, takže si ji nehlídám. Případné těhotenství neřešíme, buď přijde nebo ne. Spíš jsem to psala proto, že je po ovulaci pár dní - tudíž, jestli to může být k ní.

sami28
26. črc 2020

@rickym po kolika dnech jsi mela pozitvni TT ? 🙂

rickym
26. črc 2020

@sami28 11dpo byl test pozitivní, bohuzel ale čárka nesílila jak měla a po dalších 7 dnech přišla ms😔

sami28
26. črc 2020

@rickym tak to me mrzi 😕 priste se určitě zadari