Ahoj holky. Je tu někdo kardiolog nebo lekar? Jsem na začátku 18 TT. Byla jsem na EKG v rámci prohlídky u obvodaka. Dělal mi ekg a to se mu nezdá, posílá mne na kardiologii a na krevní obraz. Na EKG mám v popisu naznačeny ST deprese ve V3-6. Nevíte někdo co to znamená? Je mi 36, teď v tehu se mi huř dýchá asi poslední měsíc, dva, nemůžu se jakoby doplna nadechnout. Před otěhotněním bylo EKG v pořádku a i jsem hodně behala. Dekuju za rady, jsem z toho dost špatná, aby to nemělo nejaky špatný vliv na mim
@ange_de_la_morte díky. No to by bylo to poslední co by mi vadilo, ten císař 🙂 objednali mne za 14 dní tak uvidím
S tím EKG jde fakt především o porod (aspoň mi to všichni tvrdí). Já třeba byla na kontrole až v 35 tt a nikdo to dřív neurgoval.
@cilkat tak snad to tak bude
Spíš jsem se bála aby to třešně nemělo nejaky špatný vliv na malé, aby se vše dokrvovalo jak má atd.
Snad mi nezjistí nic fatálního
Osobně bych počkala na výsledky od kardiologa - tam ti i řeknou co dál .... většina obvoďáku EKG neumí správně vyhodnotit. Pokud vyjde EKG blbě, může se stát že ti bude doporučen porod císařským řezem. Držím palečky aby bylo vše vpohodě