Zdravím,
Dnes mi dělali sádru na nohu. Mám uštíplou kůstku a něco s vazem. Řekla jsem si o tu plastovou. Nikdy jsem ji neměla a všude na ni byla chvála. Po příchodu domů jsem ale, při bližším zkoumání, zjistila, že mám patu daleko víš, než předek chodidla. Takže když třeba zaškobrtnu a na nohu stoupnu, myslím, ze si mohu i ublížit. Navíc tam mám i daleko méně materiálu, takže pruží a už se mi tam udělala prasklinka.. a k tomu všemu se mi odchlípl konec té role. Vůbec nevím co s tím mám dělat. Jestli je možná reklamace.. Nemá někdo zkušenost? Stála mě 1000,- a opravdu si nemyslím, že by to mělo za ty peníze takhle vypadat.
Moc děkuji!
@1pomnenka nehodlám po ni chodit, samozřejmě. Ale stane se, že člověk ztratí rovnováhu a já mám při došlapu patu dost vysoko ve vzduchu a navíc na ni je velice málo materiálu, který praskl během prvního dne a to jsem měla nohu jen položenou na zemi. A ještě jak píšu, se mi odchlipl konec té sádry, takže mi teď plandá sádra na lýtku.
@kristynkrizova dcera ji měla na prstu a udělali ji to špatně... Padalo ji to z prstu, na kontrole se doktor až zděsil, kdo to dělal. Takže bych se nebála ozvat...
To si nemyslím, že by ti nohu špatně zasádrovali. Špička chodidla míří co nejvíce ke koleni, je to tak? Špička dolů se sádruje, když praskne achillovka. Sádra není na chození, pokud nemá dotočený podpatek a to je až minimálně za 3 týdny.