Ahoj holky jsem rok po porodu a moje imunita si vzala asi dovolenou. Minulou zimu jsem byla taky nachlazená několikrát tenhle rok jsem už od října skoro pořád na hromadě dostanu se do normálu a do týdne to mám zase zpět. Ale s ročním dítětem nemůžu být zavřená celou zimu doma potřebovala bych poradit něco na imunitu. Navic mám žlučník v háji a čekám na operaci takže muj jídelníček je dost omezený protože nesnesu skoro nic. Tak kdyby vás něco napadlo budu vděčná.
Jak to máš s příjmem vitamínů, jak ve stravě, tak ve formě doplňků? Třeba hořčík a béčko můžou pomoct s únavou a zlepšit spánek.
Doporučuji vyzkoušet: Saloos Hořčík - magnesium , Viridian Hořčík + B6 ,Nobilis Tilia Vitamín D3
Já osobně pravidelně užívám vitamíny a pomáhá mi to. Samozřejmě si někdy ráda odpočinu i přes den, ale vitamíny mi rozhodně zlepšily energii. A doporučuju značku Nobilis Tilija, používám od nich i olejíčky a jsou supr.
@gransgirl zkusila bych probiotika. Byla jsi na odběru krve u praktika? Třeba by ti chybí nějaké mineraly a vitaminy, což by asi odpovidalo,jestli nedáš ani moc jidlu. Partner se stará? Nebo někdo z rodiny? S ročním dítětem je to na prd,ale od patku odpoledne do pondělí do rana by manžel měl být schopný se kompletně postarat,abys par dni takhle stravila v posteli,ne?