Priateľka hodinu a pól čistila stenu so savom na plesne. Mala rukavice, ale nemala rúško na sebe. Všade cíti savo. Ja v kúpeľni som sa kúpaľ 15 minút, ale do kúpeľni nedala savo.
Mohol priateľke uškodiť savo?
Mohol aj mne uškodiť keď som trošku cítil aj ja savo?
Obidvaja sme alergiky.
Nemôže byt nič vážne však?
@1pomnenka vetráme. Pre istotu sa pýtam ci nemohla nemôžme dostať otravu
Řekla bych že když dobře vyvětráte a třeba do zítra nebudete v dané místnosti pohybovat ( hlavně ne spát ) tak to ublíží podstatně méně než kdyby tam tu plíseň nechala.
@michaela666 spať tam nebudeme neska ale pohybovať sa budeme menej. Takže pleseň je horšie ako savo?
Jestli máte pochybnosti, tak si zavolejte na toxi linku.
Nemáš diagnostikované úzkostné stavy? To není poprvé, kdy se obáváš o vaše životy.
Každopádně nechápu, proč dva alergici používají Savo, když dnes existují bezchlórové čističe a chytré houby, které plíseň zvládnou odstranit, aniž by nemovitostí čpělo Savo. Stejně tak nechápu, co tvá přítelkyně 1,5 hod čistila v místnosti, kterou prolila Savem. To Savo se má nastříkat na daný povrch, místnost se uzavře (lidé, zvířata, rostliny a jídlo se tam v tu dobu nenachází) a nechá se to cca 20 min působit. Pak se místnost vyvětrá než tam člověk začne fungovat...
Ať si prostříkává nos vincentkou či mořskou vodou, zklidní to podrážděné sliznice.
No, na plísně Savo zrovna vhodné není, ale dobře, už jste dali. I můj manžel to pořád stříká, vždy mám chuť ho zabít. Taky jsem alergik a mám astma, voní to u nás jako na plovárně před šampionátem dost často, nikdy se nikomu nic nestalo, takže klid. To by musela vyloženě inhalovat u otevřené láhve se savem. Nebo polít celou velkou zed. Je to chemie, no. Vetra se dlouho. Doporučuji hodně pít, jít se projit ven, ale myslím, že to nic nebude. A větrat co to půjde.a Savo je svinstvo,ale plíseň pochopitelně také. Je to vyhánění čerta ďáblem.
Vůbec bych to neřešila, při úklidu savem roušku nikdo nenosí. Vyvětrejte!