Prosím sos, šíleně se mi mota hlava, bojím se že omdlím. Mám doma děti. Udělala si zatím kafe. Další typy prosím?
@klokanka31 díky moc
mě pomáhá Cola... prostě kofein ano, ale s cukrem. ... ale bacha - jen z akutního stavu a nejpozději do hodiny normálně najíst.
Dát to někomu vědět, napsat někomu zprávu, aby tě zkontroloval a třeba ti později zavolal. Jinak zkusit si otevřít okno a nadýchat se čerstvého vzduchu. Dát si na hlavu mokrý kapesník, ručník. Napít se taky vody, možná jsi i dehydratovaná, piješ dost? Kafe a k tomu určitě sklenici vody 😉
Moc Vám dekuji
@petlep Hlavně to chce prostě sedět, nebo ještě líp ležet. Mně když je mdlo a zůstanu stát, tak jdu po chvíli k zemi.
Záleží na důvodu, mě se motá kvůli tlaku, dat si nohy nahoru, silne kafe, pomůže i panák alkoholu. Ale jindy se mi motá z nedostatku cukru, pak je první pomoc dat si třeba sklenici Coly nebo něco hodně sladkého.
@krisstina93 asi migrény a ten cukr
Jestli je to nízký tlak,tak pomáhá cesnek 🧛♀️
@petlep dej si něco sladkého, hodně se napij, někomu napiš ať tam kdyžtak děti nejsou bezprizorni, kdybys sebou sekla a holt se snaz ležet.
@petlep Změřit si tlak, lehnout si a dát nohy nahoru. Mě to takhle vždycky pomohlo...