SOS - bolest hlavy. Poradíte, prosím?

petlep
7. bře 2024

Prosím sos, šíleně se mi mota hlava, bojím se že omdlím. Mám doma děti. Udělala si zatím kafe. Další typy prosím?

klokanka31
7. bře 2024

@petlep Změřit si tlak, lehnout si a dát nohy nahoru. Mě to takhle vždycky pomohlo...

petlep
autor
7. bře 2024

@klokanka31 díky moc

cilkat
7. bře 2024

mě pomáhá Cola... prostě kofein ano, ale s cukrem. ... ale bacha - jen z akutního stavu a nejpozději do hodiny normálně najíst.

rosalindamelinda
7. bře 2024

Dát to někomu vědět, napsat někomu zprávu, aby tě zkontroloval a třeba ti později zavolal. Jinak zkusit si otevřít okno a nadýchat se čerstvého vzduchu. Dát si na hlavu mokrý kapesník, ručník. Napít se taky vody, možná jsi i dehydratovaná, piješ dost? Kafe a k tomu určitě sklenici vody 😉

petlep
autor
7. bře 2024

Moc Vám dekuji

klokanka31
7. bře 2024

@petlep Hlavně to chce prostě sedět, nebo ještě líp ležet. Mně když je mdlo a zůstanu stát, tak jdu po chvíli k zemi.

krisstina93
7. bře 2024

Záleží na důvodu, mě se motá kvůli tlaku, dat si nohy nahoru, silne kafe, pomůže i panák alkoholu. Ale jindy se mi motá z nedostatku cukru, pak je první pomoc dat si třeba sklenici Coly nebo něco hodně sladkého.

petlep
autor
7. bře 2024

@krisstina93 asi migrény a ten cukr

berynka
7. bře 2024

Jestli je to nízký tlak,tak pomáhá cesnek 🧛‍♀️

krisstina93
7. bře 2024

@petlep dej si něco sladkého, hodně se napij, někomu napiš ať tam kdyžtak děti nejsou bezprizorni, kdybys sebou sekla a holt se snaz ležet.

palja
8. bře 2024

@petlep záleží, z jakého důvodu to máte. Já jsem to mívala z hypoglikemie, tak na to pozor. To jsem už jednou ležela v posteli, motala se mi hlava, byla jsem spocená a trepala jsem se a myslela jsem, že už z postele nikdy nevstanu.

petlep
autor
8. bře 2024

@palja ano i to je asi důvod u mě, děkuji ✊🏾

amain
8. bře 2024

@berynka Ne,pozor!Cesnek tlak snizuje!Mam s tim sama potize nekdy u po jídle s cesnekem mi zacne byt slabo,protoze mi ho snizi.Dat si to clovek pri nizkem tlaku muze byt nebezpečné!Plati velky objem vody/ovocného caje+kafe/cola,nohy nahoru a urcite dat nekomu vedet. 🙂

berynka
8. bře 2024

@amain pardon nepomáhá cesnek 😵‍💫

neptunka111
Odpověď byla odstraněná
Zobraz