Ahojky holky dnes jsem si nechala udělat rasy jsou nádherné ale asi mám alergickou reakci 😓 je nějaká první pomoc co zabere ?? 🙏🏻
@barmil no bohužel zítra mi to nikdo nesunda …ani zirtek nemám .. akorát to chladím ledem
@barmil mám akorát tohle 🙈
Dithiaden, Fenistil, Prothazin, nic na alergie nemáš?
@lv tohle jsem vyštrachala teď z lekarnicky ale spotřeba 2019 🙈 Ach joo
Prednison ne, to jsou kortikoidy. Vzala bych si dithiaden, spotřebu bych neřešila, obecně vydrží déle, než je psané. Max nebude mít takový účinek. Toho, kdo ti řasy dělal si kontaktovala? Třeba by pomohl, když je taková reakce i ve volný den.
Případně na řasy pouzij olejicek a opatrne sundavej. 😉
Pokud potřebuješ nutně nějaký lék, tak si zavolej do nemocniční lékárny-tam by měli být pořád.
@kekita
@marketanovakova14 kosmeticce jsem psala mám prý si teda něco vzít proti alergii a počkat když se to nezlepší zítra je sunda 😓 (tak moc se mi líbí ,mrzí mě to noo ) a přes rohlík jsem si objednala zyrtek tak uvidím no … holky všem děkuji 🙏🏻
On by se měl dělat test alergické reakce - že ti den před první aplikací nakape lepidlo na zápěstí, ale to asi málokdo dělá...
Holky kosmeticka nereaguje na zprávy 😓🙈 alergie pořad přetrvává po tom zyrteku to je lepší ale začíná to strašně svedit 😩 asi se z toho zblázním co třeba fenistil na to dat ??
Normálně bych k ní dojela a neodjela, dokud to nesunda
A nemůžeš zajít jinak? Zkusila bych obejít pár salonů, jestli tě nevezmou na počkání. Cena by snad neměla být za sundání vysoká, ne?
Fenistil klidně, misto zyrteku (ale ten je asi silnější)
Sundat a dát si zyrtec, analergin nebo cokoli, co máš doma. Pokud máš natekle oci, tak omyt studenou vodou a chladit.