Ahoj holky potřebuji radu, zkušenosti...
Prosím vás,beru prášky na snížení tlaku ale od té doby se mi každou noc zdají sny. Je to hrozný. Je možné ,že je to.od prášku?🤷🏼♀️🤷🏼♀️😓
Prosím 🙏
Já mám taky na tlak a vyzkoušela jsem několik, než mi sedly. U jedněch jsem se v noci ukrutně potila, podle mě to klidně souviset může.
@zekrt Je to hrozný.😓
muzes mit spatne sny, ze to moc prozivas. Ze vnimas ty prasky jako to, ze mas problem a proto ti podvedomi pracuje.. Nemusi to byt nima, zkusila bych pred spanim nejake relaxacni techniky, medunkovy caj a pod. Pokud by to nepomahalo, pak zkusit vymenu. Ale zda ti tohle uznaji jako duvod, jestli vse ostatni sedi, to nevim..
@evaviki Hele neřešila jsem to. Až teď za poslední dobu. Nejsem první ani poslední kdo bere prášky na tlak. Takže tím to opravdu nebude.
Beru prášky na tlak uz rok, konkrétně Prestarium neo a nic takového se mi nikdy nestalo. Sny mívám minimálně.
@natysnovec a nedeje se něco kolem tebe,co ti zpusobuje stres? Nemusí to být nic zásadního. Já mám teda nocni můry často. Když se něco děje, fakt blbiny (třeba jsem se naštvala na dítě, na šéfa), tak se to zhorsi. Zkus ten relax. Hodinu před spaním bez elektr.zarizeni, to mi taky pomáhá. Držím palce
@evaviki No teď je blbé období..🤷🏼♀️
Hele může to s tím i souviset. Zkusila bYch to probrat s doktorem, který je předepsal.
@ada22 Ano v týdnu tam půjdu.
@natysnovec beriem AD a odkedy ich beriem tak mám živé sny a všetky sú pamätám. Takže áno, môže to byť liekmi všeobecne. Niekedy nezáleží aké lieky berieš, všetky môžu mať vedľajšie účinky 🙂
@julie290 mám totéž 😀
Ja mela sileny sny dvakrat po covidu, pocuchane nervy..
Vím,že to zní divně. Ale já už nemůžu. Je to každou noc. Furt dokola. Dřív se mi sny nezdály,jen tak občas. Je to ,,hrozný" kolikrát ani nevím co je realita a co ne.🤦🏼♀️