Dobrý den, potřebuji poradit.
Minulý týden jsem byla na rozboru krve a bylo mi zjištěno, že mám nedostatek vitamínu D3 a doktorka mi řekla, že to je nejspíš důvod, proč mám špatnou imunitu a hned něco chytím.Doporučila mi doplňovat tento vitamín formou doplňku.Já jsem pátrala na internetu a je toho tolik, že nevím, co si mám vybrat, ale našla jsem Biomin, je to výrobce léčiv, a ty doplňky jsou přírodního původu, tak ty mě docela zaujaly, protože nechci zase další chemii do těla.Máte s nimi někdo zkušenosti?Doktorka mi dala seznam, co jíst, kde je více tohoto vitamínu, tak to budu dodržovat.Pomohl někomu z vás tento vitamín k lepší imunitě?
Děkuji.
@levandule_k Děkuji za příspěvek🙂No, jak jsi zmínila ten zinek, tak jsem si pořídila ještě přípravek Imuno protect, je to právě kombinace toho déčka, céčka a ještě k tomu toho zinku, tak snad mi to pomůže.Jinak jsem našla bezva web Jsemstálekost.cz , kde jsou pro mě skvělá témata, rady.Ten Biomin jsem nakonec pořídala také, a bere si jej i manžel s dcerou, je to vše vegan složení, bez chemie, takže ty tobolky v pohodě muže i dcera.Jsou bez cukru, takže asi koupím i mamce, jak tak přemýšlím teď.
Ano, bývám často nemocná, ale antibiotika jsem dlouho neměla, těm se pokud možno vyhýbám, ale probiotika si kupuju, jsem spokojená s Biopronem, brala jsem je i v těhotenství.
Tak Ti moc přeji, aby jsi na tom byla s imunitou teď lépe, když je bereš letos poprvé🙂
Já si občas dám déčko a zinek na posílení imunity. Beru to letos poprvé, abych podpořila imunitu.
Jestli jsi často nemocná a měla jsi antibiotika, tak máš pravděpodobně oslabenou střevní mikroflóru a říká se, že imunita sídlí ve střevech. Tak bych se zaměřila i na potraviny, co podporují střevní mikroflóru a koupila si probiotika.