Dobrý den, panickou ataku jsem zažila 2x v životě, v obou případech to bylo z velkého stresu kdy šlo někomu druhému o život. Naposledy před 8 lety. Ale to jsem nemohla vůbec dýchat a ani vstát ze země.
Nyní se mi stává, jelikož jsem poslední roky ve velkém stresu, že se mi začne točit hlava, chvějí se mi ruce i nohy i břicho, začnu mít hrozně divný pocit, pocit úplně šílené nervozity, pocit že se nemůžu dostatečně nadechnout, přitom v klidu sedím, většinou mi i vyletí hodně puls - 140. Trvá to třeba hodinu a pak to popřejde.
Zdravotní problémy mám snad téměř všechny vyloučeny, tak zbývají psychické. Má to někdo podobně?
Pokud to pak přejde a jsi v pohodě, tak bych řekl že jo
Panicka ataka...takové záchvaty jsem ze začátku mívala..
Vyzera to na panicku poruchu, treba zajst k psychiatrovi. Ono to realne je nejaka fyzicka porucha tykajuca sa nervovej sustavy, nieze len psychika, ze by si to clovek nejako namyslal Ale teda co presne je zle sa zatial vysetrit (napr. nejakymi odbermi) neda. Mnohym ludom ale zaberaju antidepresiva.
Nemám to podobně, ale opravdu to jako panická ataka zní. Rozhodně bych nad tím nemávla rukou a řešila to.