Potřebuji velmi rychle nového gynekologa, ten můj mi najednou pláchl mimo Prahu a teď jsem to zjistila.
Ráda bych, kde se neplatí šílené sumy, dary a příspěvky. Muž/žena, kdekoli po Praze, klidně budu dojíždět, když to bude člověk na svém místě. Prosím ne v důchodovém věku.
Děkuji za tipy.
@thesun děkuju za tip, není to náhodou tento http://www.gyncare.cz/gynekologie/mudr-zdenek-t...
a nevíš, jestli tam berou?
@gosa22 pokuď vím tak berou. Já tam chodím taky, asi 13 let, tedy chodím k Zemanovi. Ten je o 2 třídy někde jide než Tesař (toho taky znám, ještě tam dělala dobrá doktorka, ale ta odešla a místo to je myslím jiná, ale tu neznám vůbec). Ale je tam jenom ve středu odpoledne, dělá hlavně genetické UTZ a tak, jinak je primář v Chomutově. Jako odborník je výborný, ale má svůj styl, který nemusí vyhovovat každému....
Jinak já neplatila nikdy za nic. I NT sreening jsem měla vždy zadarmo, fotky z UTZ taky, ale to asi standart není.... Ale my už jsme skoro kamarádi, za ty roky a 2 porody s ním .-)
@blondynka400 děkuju, asi to zkusím, mám totiž na té poliklinice obvoďáka 😉 to je náhoda
@gosa22 koukala jsem ještě na ten odkaz. Je to ten samý doktor Tesař, ale asi má dvě ordinace. Protože v těch Petrovicích to vlastní taky on a ostatní jenom zaměstnává.
Já jeho osobně moc nemusím, na mne je taková stará škola... Ale spíš je to námi takové osobní... Jestli ti nevadí někdo, kdo je taková nestandartní doktor ale umí, zkus jestli tě neobjednají k tomu Zemanovi, přecházet se pak dá kdykoliv. Jo jen bacha na nějakí sestry, ale to je všude 😝 😀
@blondynka400 moc díky, berou tam, už jsem objednaná, moooc děkuji 😉
@gosa22 a ke komu jestli se můžu zeptat? Tak snad budeš spokojená 🙂
Já bych se taky měla objednat, zase dostanu vynadáno, že jsem tam dlouho nebyla 🙄
@blondynka400 k tomu Tesařovi, ono to je se mnou akutní, musela jsem vzít první termín, co nabídla...uvidím, kdyžtak přejdu...díky
@gosa22 tak to je jasné... Tak dobře pořiď 🙂
Přidávám se k dotazující se slečně a budu ráda případně za nějaké další tipy 🙂
http://www.gy-nek.cz/index.html
Chodím k MUDr. Rozsypalové do Dolních Chaber. Mám to přes celou Prahu, ale jsem tam moc spokojená, že se mi nechce měnit. Paní doktorka i sestřička jsou moc milé a ochotné, vždy se vším poradí a pomůžou. Žádné poplatky, v těhotenství dělají všechna vyšetření včetně screeningu, na který se tím pádem nemusí jinam a nic se za něj neplatí.
@thesun už tam jsou jiné? To je na čase 😀 Já měla občas problémy s jednou, tak kolem 40, hubená a je tam/byla už hrozně dlouho. Někdy byla šíleně milá a pak měla to svoje období a byla fakt na pěst a bohužel Zeman dělal jenom s ní 🙄 Tak uvidím, až se konečně dokopu k tomu se objednat, kdo tam bude 🙂
@blondynka400 no co jsem tam byla posledně tj někdy v listopadu tak tam byla taková mladá a strašně milá. 🙂 ty myslíš tu blondýnu? tak s tou jsem zrovna problém neměla, spíš mi občas přišla drsná ta tmavovlasá taky cca kolem 45.... tu jsem tam ale už dlouho neviděla...
MUDr. Muchantaf z ordinace dr. Kolka. Nemam jedinou výtku. I dr. Kolek je skvělý
@thesun jojo, blondýna. Já s ní měla problém od té doby, co jsem nějakou dobu žila mimo ČR a zde jsem si platila pojištění sama. Ona to prostě nějak nemohla pochopit, vždy volala na pojišťovnu, hodinu mne tam nechala čekat no děs. Jednou by mne snad ani nevzala, tak jsem Zemanovi zavolala na mobil co s ním mám za problém, ten jí seřval na dvě doby (byla jsem těhotná) a od té doby mne asi nemá ráda no 😝 . Ale občas byla i potom milá, ale tak se to nějak střídalo a vždy se mne ptá, jak to mám s tím pojištěním 😀
@blondynka400 :D :D :D a pamatuješ ještě mudr jiráska? ten tam teprve měl sestru :D
když jsem byla těho - rizikové tak jsem hrozně přibrala, protože mi všecko zakázali - pomalu i dýchat :D a já před těho hrála 2x týdně squash, 2x týdně fitness, denně 1-3 koně.. a potom najednou nic... takže nahoře 28kg... a ona mi vždycky --- moc jíte, jezte jen mrkev... děsný a já skoro vůbec přitom nejedla ☹
@thesun ten měl ordinaci hned vedle ne? Takový "starý"? A po něm tam byl dr. Pekař?
Některé sestry jsou tragedie no....
@blondynka400 jojojo to je on :D třeba se někdy potkáme v čekárně :D pokud nedostanu příští MS normální což je dle kalendáře 24/1 tak se asi objednám....
Doporučuji tuto paní doktorku, velice milá a vstřícná...jsem naprosto spokojená a i moje kamarádky, kterým jsem ji doporučila....dokonce jsem ji viděla i v televizních pořadech, kde hovořila jako odborník 🙂 http://www.firmy.cz/detail/12832660-femina-sana...
@thesun no Zeman a Tesař v jednu dobu neordinují, střídají se o to samou ordinaci 😀
Uvidíš, třeba přijde 😉
Budu ráda za jakékoli další tipy 🙂
Také se přidávám a obnovuji diskuzi.
Ahoj holky,chtela bych vas poprosit o radu nejakeho dobreho gynekologa/gynekolozky na Praze 10 nejlepe Hostivar nebo Praha 4 Chodov.Bydlim na sidlisti Kosik.Mela jsem dr.Dedicovou,uplne skvela dr.,ale presla na Prahu 9 a tak hledam nekoho jineho.Budu rada,kdyz mi nekoho doporucite.Rada bych nekam,kde se neplati ty jakoby sponzorske dary🙂 Ja vim,ze to neni moc,ale nevidim duvod to platit,kdyz jsem pojistena a co je potreba si zaplatim.Podle me by to pak mohl zavest kazdy dr.Predem moc diky
@gosa22 ahoj chodím k MUDr Z. Tesařovi, Ohmova, Praha 10 - chodím k němu 11 let a jsem spokojená 🙂