Ahoj holky v pátek jsem byla s kamoskama ve městě pak jsme si sedly do hospody a já se tam asi škrabla o drát kterým měli svázané menu. Ale od té doby mám v hlavě zase černé scénáře že jsem se mohla nakazit zloutenkpu nebo hiv kdyby se třeba predemnou skarbl nakazeny člověk. Hlavní příčinu už řeším s psychologem jsem už delší dobu takove precitlivela na všechno. Prosím kdyby se Vám to stalo řešily by jste to nějak?
Dekuji
Přede mnou, se mnou atd., se píše zvlášť.
No já bych leda řešila jestli nebudu mít jízdu.😁😁😁 Ale chápu, že máš strach. Já třeba mám strach z veřejných záchodů a dokonce když si u nás odskočí návštěva tak si nesednu na prkénko a čůrám jako chlap.😁😁😁
@ejzi hm tak to s tou navstevou je taky uz solidni porucha
Kdyby se mi to stalo, tak bych si na místním wecku ruku umyla mýdlem a víc pozornosti bych tomu opravdu nevěnovala. Je fajn, že ty úzkosti související s možnou nákazou kde čeho řešíš, protože to je vyčerpávající, a to nejen pro tebe, ale i pro případného partnera. Mám manžela s OCD, který se o své zdraví nadměrně obává a dokáže si kde co vsugerovat a upřímně musím napsat, že po bezmála 24 letech už pro to příliš pochopení nemám...
Ja bych to maximálně postrikala dezinfekci a tím by to pro me skončilo. Nějaká nákaza nemoci me v takových případech nenapadá. Jooo, kdyby to byla jehla, tak bych to asi resila, tam mi ta nákaza přijde realnejsi. Je dobre, ze tu svou precitlivelost resis s psychologem, musí být pro tebe i okolí náročné s tím žít.
Řešila bych to s psychiatrem.
Pracuji v obchodě a říznu se o něco každou chvíli. Třeba ve čtvrtek jsem si vyměnila čepel u řezacího nože, takže když mi lehce projela přes prst, udělala malý řez, který krvácel. Tím nožem jsem řezala špinavé krabice. Takže jsem ránu jen opláchla, nastříkala desinfekci a zalepila. Kdybych se měla hroutit z každého škrábance, tak už jsem zavřená v Bohnicích, protože se pokaždé o něco škrábnu. Kolikrát ani krev neteče a nebo jen minimálně. To už pak nijak nečistím. Je dobře, že tu svojí nepřirozenou úzkost řešíš. Pokud je psycholog dobrý, časem to přestaneš tolik hrotit i ty.
Ne, neřešila bych. Řeším jen důležité věci.