Dobrý den ženy, trpím na silnou menstruaci - velmi velkou ztrátou krve. V podstate ze me tece jak z kohoutku a mam i dost krevnich srazenin.
Zatím jsem ba mateřské, takže můžu být doma týden v klidu, ale bojím se jak budu fungovat v práci atd.. nemůžu ani na procházku, kdyz vím, že není poblíž zachod. Je něco co vám pomohlo? (Neberu nic, k HA se vracet nechci)
Ascorutin ve vysokých dávkách, aspoň 3x denně 2, už pár dní předem, a nech se vyšetřit na hematologii.
@fresshinka řešila bych to vyšetřením endometrioza zda to není jen obyč gynekolog to nepozna to chce do ENDO CENTRA a nebo ještě mě napadlo myom ,polyp vyšetření u lékaře uricte
@fresshinka byla jsem na tom stejně. Pomohlo mi až hormonální tělísko. Od zavedení velké zklidneni, do půl roka MS vymizela úplně.
@evab112 souhlas, pomohlo až telisko.
Mám to od třetího porodu... Občas lepší, občas horší... naposledy na gynde doktor koukal na UTZ "Tyjo, kdy máte další MS??" Že výstelka narostla jak kdyby to mělo přijít a já 12DC 😅 Říkal že krom teliska nebo antikoncepce se s tím moc dělat nedá... mám podvazany vaječníky, tak nechci ani jedno 😅 6 let po posledním porodu, je to masakr... V praci mám ty největší tampony na noc, k tomu ještě 2 vložky na noc nakednou a co dve hodiny to měním... Zvykla jsem si, no...
U mě si to po porodu sedlo časem, ale nejvíc pomohlo přejít na ty nejlepší menstruační pomůcky, co jsou na trhu. Mám teď skvělý kalíšek i kalhotky a můžu už vlastně cokoliv 🙂
Já měla takhle silnou ms před dětmi. Zklidnila mi to antikoncepce. Konečně jsem měla pocit, že můžu fungovat. Ovšem, co přišlo po druhém porodu byla katastrofa. Asi po půl roce jsem se s tím svěřila na gyndě při prevenci. Doktorka mi vzala krev, zjistilo se, že mám nějaké rozházené hormony, přeléčilo se to a dobrý. Skoro jako při braní antikoncepce.
V první řadě bych se nechala vyšetřit gynekologem a poradila bych se s ním...Může to být opravdu i při nejaké nemoci, jak již bylo tady psáno polyp, endometrióza, myom, nebo i něco hematologického, hormonálního...
Ahoj, já řeším něco podobného již 3 roky, a né, není to časem lepší jak někdo píše, spíš naopak...
Po druhém porodu, cca v roce dítka jsem začala mít strašně silnou MS...
Pomáhá mi jedině Ascorutin, jak to někdo píše...už tak 2-3 dnes předem...beru 2ks ráno a dva večer...
Na vyšetření jsem byla a vše údajně v pořádku.
Nemáš endometriózu?