Ahoj holky,
Před více než měsícem jsem byla na potratu a včera jsem dostala první MS. Ale Teda dneska to je vyloženě masakr. Takto silnou MS jsem nikdy neměla.
Dokonce ze mne (omlouvám se za detail) vypadl i nějaký tvrdší kus čehosi (sliznice?). Nikdy jsem se s tím nesetkala, je to normální?
Ano
Ano měla jsem to tak,asi pri první/druhé (uz si přesně nepatuji,je to devět let),jsem měla taky hrozně silnou ms a šílenou bolest,tehdy taky ,,něco ,,vypadlo až jsem si myslela, že jsem snad potratila po druhé,ale najednou se mi hrozně od bolesti ulevilo a ms pak už byla ok,u dokotra to nebylo potvrzeno, že by to byl spontánní druhy potrat,ze se asi docistilo tělo (přestože jsem byla po revizi 🤔)
Holky diky za uklidnění. Trochu mě napadlo, že to už takhle bude pořád nebo jestli se něco neděje...
Doporucila bych jako holky zelezo a kup si treba ascuritin. Mas jit ještě na gyndu na kontrolu?
@squezy díky za tipy. NN všechno bylo v pořádku prave
Když si vzpomenu na první ms po potratu, tak musím napsat "zabíjačka" fakt masakr🙈🙈🙈 lekla jsem se, že to tak už bude pořád. Naštěstí se to uklidnilo.
@lenkalubina no uff. Jako jo, bylo to pěkné hnusný. Jako by si člověk už tak neprozil dost
Ano někdy může pár měsíců bejt silná Ms ...nasadila bych si magnezium ,železo