Ahojte, nemáte někdo zkušenost s velmi silnou menstruací po porodu? Krvácení zhruba 6-7 dní, přičemž 1. a 2. den je to skoro "průtokem". Doktor nasadil nehormonální léky, uchovávají se v lednici, dávkování je na nich napsané, ale nevím název, ten tam není a to je věc, která mě zajímá nejvíce. Doktor mi ho říkal, jenže jsem si ho nezapamatovala ☹ poradí někdo?
Ahoj, já na silné krvácení užívala přípravky Pamba a pak Exacyl, ale to bude skoro určitě něco jiného, obojí je v tabletkách a neuchovává se v lednici. Jinak ano, po prvním porodu jsem měla menstruace, jaké popisuješ. Mírnil je ten Exacyl, plus jsem pro sebe "objevila" menstruační kalíšek, který mi dost usnadnil život. Bez něj bych se v ty nejhorší dny opravdu nemohla hnout z domu. I tak jsem ho musela vylévat co 3 hodiny. Teď po druhém porodu mám hormonální tělísko, ale zřejmě mi nesedne a budu ho muset nechat vyjmout (stále nepravidelně krvácím). Jediná motivace, proč ještě vyčkávám, zda se to nezlepší, je právě ta silná menstruace, která by mě zase čekala. ☹