Silná bolest hlavy. Může to být krvácením z vysazení?

30. dub 2023

Holky, užívám antikoncepci leverette už rok, dnes jsem dostala slabé krvácení z vysazení, ale přitom i neskutečnou bolest hlavy. Může to být právě kvůli tomu krvácení? Obávám se i možného t těhotenství a nevím, jestli ta bolest hlavy nemůže být právě příznak těhotenství. Nikdy jsem neměla bolesti hlavy při menses až dnes poprvé tak teď nevím 🤷‍♀️Test jsem si dělala včera a já jsem cosi viděla (pouze na upravené fotce jinak byl negativní)..

lencaa11
30. dub 2023

Může to bejt od Ms tělo se mění může to bejt od hormonů pokud test byl negativní tak je to od toho

autor
1. kvě 2023

@lencaa11 díky, dnes to už prošlo ovšem krvácení také, zůstalo mi mírné špinění od včera odpoledne. Udělám si zítra ještě test. Ve středu mám jít na preventivní přehlídku ale nevím jestli jít, protože ještě můžu špinit

lencaa11
1. kvě 2023

Špinění u kontroli nevadí aspoň u mého lékaře tak že bych klidně šla test vyzkoušet můžete pro svůj klid bude to ok ☘️☘️

autor
1. kvě 2023

@lencaa11 Zítra zavolám a zeptám se. Těhotenství je asi mělo pravděpodobné, protože používáme i kondom, ale přece jen.

autor
4. kvě 2023

@lencaa11 Menzes se nakonec rozběhl a byl takový jako obvykle, ale krev byla hnědá. Test byl včera negativní. Ukázal by test něco po 3 týdnech od styky

lilian2111
4. kvě 2023

Ano. Už by byl rozhodně pozitivní.

autor
5. kvě 2023

@lilian2111 Udělala jsem si test znovu, ale už jsem ho i zfotila. Test byl samozřejmě negativní ale když jsem ho upravila ukázalo se tohle. Nechápu však jak to je možné, když byl test pouhým okem zcela negativní

lencaa11
5. kvě 2023

NEGATIVNI 😉

ada22
5. kvě 2023

U dcery ve škole teď rádi nějaká viróza. Hrozná bolest hlavy pár hodin. Druhý den už ok. Tak jestli se ti něco takového nepotkalo s MS

autor
5. kvě 2023

@lencaa11 Děkuji, čárka by už byla silnější pokud bych byla těhotná však.
@ada22 Trvalo to jen jeden den, pak už to bylo ok. 🙂 Vystrašila má spíše menstruace která byla jiná ale tak užívám antikoncepci takže je to asi v pořádku.