Sick-Sock ponožky - zkušenosti

karolina_sebikova
16. dub 2019

Dobrý den,

Byla jsem teď často nemocná a tím, že v tuhle chvíli nemůžu sáhnout po lécích, jako jsem to dělala před těhotenstvím tak jsem hledala jinou metodu a narazila jsem na ponožky Sick-Sock, které jsou zaměřeny na pomoc při nachlazení.
Chtěla bych se zeptat jestli s tím máte někdo zkušenosti?

Díky moc
Karolína

ninka115
18. dub 2019

uplná blbost

zdoba88
19. dub 2019

Jednou mě vzal manžel na veletrh do Prahy, byla jsem nachlazená s rýmou a nikam se mi nechtělo. Na veletrhu jsem narazila na stánek těchto ponožek. Došlo mně to velmi zvláštní, ale paní si všimla, že pořád smrkám a nabídla mi masáž nohou s použitím těchto ponožek. Normálně bych odmítla a řekla, že tomu nevěřím, ale v této situaci jsem doufala v každé zlepšení a nechala si pomačkat nohy. Musím říct, že jsem pocítila asi hodinové uvolnění dutin a začal ve mně hlodat pocit, jestli jsem zase nebyla moc pesimistická. Paní byla moc milá a vše mi vysvětlila. Ponožky jsem si nakonec koupila a teď když cítím, že na mě jde zase rýma, tak preventivně raději mačkám podle pokynů, abych nemusela jíst léky. Stále jsem na vážkách, ale ta zkušenost na veletrhu mě přesvědčila o koupi a zkoušení doma.

alenicep
28. dub 2019

Za mě je to určitě dobrá věc, minimálně na prevenci.. 🙂