Ahoj,jsem 4m po porodu a teď poslední měsíc se mi začaly dělat z niceho nic modřiny...viz.foto. Nevíte čím to může být? Je jich opravdu dost 🤔😕Mate někdo zkušenost? Příští týden bych ráda zašla za doktorkou radši. 🙂
Určitě jdi k lékaři, může to být cokoliv.
Mám to taky tak, pravidelně chodím na hematologii na kontrolní odběry krve.
@mirenka_rajchmanka A řekli ti co to způsobuje?
Po 2.porodu jsem taky s tim musela k lékaři, odeslano na hematologii, porucha srazlivosti, ne tezka, jsem bez leku, jen na zakroky musim mit (treba trhani zubu, operace) a chodim 1x rocne na kontrolu.
Děkuji🙂
Me se tohle dělo při projevu trombofeblity před porodem a pak pár měsícu po porodu. Stačilo mi jen se opřít o něco a hned mi řekla žila. Beru železo a chodím na kontroly.
@adela1399 Ne, úplně ne. Brala jsem askorutin na posílením stěn cév, věčný nedostatek železa.
Me to delalo, kdyz jsem mela malo zeleza... Ale muze to byt cokoliv, takze jak pises, radeji za odbornikem 🙂
Jestli je máš jenom na dolních končetinách, mohou to být křečové žíly. Po těhotenství zřejmě zhoršení. Mám s tím teď také potíže, u mne jde o následek IVF. Ale krevní obraz si raději udělat nechej.
Děkuji holky,dojdu si raději k doktorovi a budu mít jistotu,že je vše v pořádku🙂