Samovyskytující se modřiny. Čím to může být?

adela1399
16. pro 2020

Ahoj,jsem 4m po porodu a teď poslední měsíc se mi začaly dělat z niceho nic modřiny...viz.foto. Nevíte čím to může být? Je jich opravdu dost 🤔😕Mate někdo zkušenost? Příští týden bych ráda zašla za doktorkou radši. 🙂

adela1399
autor
16. pro 2020
jitka_cv
16. pro 2020

Určitě jdi k lékaři, může to být cokoliv.

mirenka_rajchmanka
16. pro 2020

Mám to taky tak, pravidelně chodím na hematologii na kontrolní odběry krve.

adela1399
autor
16. pro 2020

@mirenka_rajchmanka A řekli ti co to způsobuje?

adela1399
autor
16. pro 2020

@jitka_cv Dočetla jsem se,že prý i leukémie...ale to je to poslední co mně napadá. Nicméně v rodině to nemáme...pak už jen že by mi mohly chybět vitaminy.

lv
16. pro 2020

Po 2.porodu jsem taky s tim musela k lékaři, odeslano na hematologii, porucha srazlivosti, ne tezka, jsem bez leku, jen na zakroky musim mit (treba trhani zubu, operace) a chodim 1x rocne na kontrolu.

adela1399
autor
16. pro 2020

Děkuji🙂

meronym
16. pro 2020

@adela1399 Pravdepodobnejsi nez leukemie ci jina vazna diagnoza jsou slabsi zilni steny (laicky receno), coz se upravi napr. uzivanim ascorutinu.

orisek56
16. pro 2020

Me se tohle dělo při projevu trombofeblity před porodem a pak pár měsícu po porodu. Stačilo mi jen se opřít o něco a hned mi řekla žila. Beru železo a chodím na kontroly.

mirenka_rajchmanka
16. pro 2020

@adela1399 Ne, úplně ne. Brala jsem askorutin na posílením stěn cév, věčný nedostatek železa.

zrzeckas
16. pro 2020

Me to delalo, kdyz jsem mela malo zeleza... Ale muze to byt cokoliv, takze jak pises, radeji za odbornikem 🙂

chiara75
16. pro 2020
Uživatel chiara75 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od chiara75.

Jestli je máš jenom na dolních končetinách, mohou to být křečové žíly. Po těhotenství zřejmě zhoršení. Mám s tím teď také potíže, u mne jde o následek IVF. Ale krevní obraz si raději udělat nechej.

adela1399
autor
17. pro 2020

Děkuji holky,dojdu si raději k doktorovi a budu mít jistotu,že je vše v pořádku🙂