Ahojte prosim potřebuju se toho zbavit Ale trpim samomluvou př když jdu z práce a někdo mě naštve př kolegyně nadavám na ni nahlas sama pro sebe Doma když jsem sama většinou je to tak že na něco nebo někoho musim nadávat nebo komentovat předchozi rozhovor s lidmi sama pro sebe Parkrat se mi to již vymstilo ,jak se toho.zbavit diky za rady
Tak to je nas blaznu asi vic? Ja jsem v tomto strelena tak nejak od mala a neprijde mi to divne i nahlas premyslim. Obcas je to pro me i dobre, kdyz jsem bytelne nastvana a potrebuji upustit paru.
@pocestny
@biedronka10
Ja teda zvanim sama se sebou celkem intenzivne a nevidim na tom vubec nic spatneho... Clovek si pokeca s tim, koho ma nejradeji 🙂 Ne, ted vazne... Myslim, ze je to v pohode, jen si hlidej, kde a kdy se poustis do debat s tvou vlastni hlavou. At pak nemas tyhle potize.
hele... ja kdyz nechci abych vypadala na verejnosti jak blazen,tak si dam do usi handsfree 🤣🤣 jako ze telefonuju... bud v klidu sim te. neprijde mi na tom nic psycho... nebo... ???@!!?!! 🤣
Každý se potřebuje zbavit stresu a napětí. Jen na to má každý svoji " metodu" toto je ta tvoje. Dostaneš to ze sebe a jsi " volnější?"
Pokud ti to opravdu vadí a jak to tu padlo a nedokážeš to ovládat tak asi jediné psycholog , který to třeba pořadí jiné techniky a probere s tebou proč se "potřebuješ" vypovídat.
Nebo zkus třeba kineziologii 🙂 je skvělá ta by to možná také pomohla
Blba není samomluva jako taková, ale spíš nevhodná forma na nevhodném místě. Nadávání na veřejnosti. Zkus s tim počítat a uchylit se na vhodne misto, kde to ze sebe můžeš pustit. Např. Na záchodě nebo v nějakém jiném odstrčeném kumbále, někde kde nejsou lidi... jit schválně kus pěšky, kde moc lidí nechodí... a taky samozřejmě doma, prostě když jses nekde sama☺
Nedokážu posoudit, jak moc je to závažné, ale pokud to sama nedokážeš ovlivnit vůlí, tak by byl na místě asi psycholog. Třeba je to maličkost, možná nějaká obsese, vyrovnávání se s traumatem... Diagnózu se na internetu asi nedozvíš.