Ahoj, mám sádru na pravé noze, lze s ní řídit auto?Sádra je po koleno, s podpadkem. Zatím jsem to nezkoušela až dnes mi ji dosádrovali na chodící, ale možnost řídit by mi ulehčila situaci.máte někdo zkušenost? díky
Rozhodně ne!!!!!!! Potkat někoho takovýho na silnici zalomím mu klíček v zapalování.Když pominu že ohrožuješ vlastní život, tak co ti ostatní v provozu????
ne opravdu neda.. pokud teda nechces zabit sebe i nekoho dalšího.. sadra je siroka, takze si budes slapat na plyn i brzdu najednou, nemluve o tom, ze potrebujes ohýbat kotnik..
další věc, pokud na to mas neschopenku a nemas v ni uvedeno, ze muzes ridit, tak jsi nezpusobila a pokud te zastavi policie, tak je to stejne jako kdybys ridicak vůbec nemela...
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
To jako fakt? Jestli chceš ublížit sobě, to je tvoje věc, ale co ostatní na silnici? Stejný jako řídit opilá...
Jak bys to jako dělala? mlátila sádrou o nějaký pedál, na který se trefíš? brzo se uzdrav a pak se najezdíš až dost.
Ani se to ze zákona nesmí.
„Řídit vozidlo nebo jet na zvířeti může pouze osoba, která je dostatečně tělesně a duševně způsobilá k řízení vozidla nebo jízdě na zvířeti a v potřebném rozsahu ovládá řízení vozidla nebo jízdu na zvířeti a předpisy o provozu na pozemních komunikacích,"
@berenika39 Teď jsem si vzpomněla, v jednom díle Mr. Beana ty pedály řešil myslím smetákem🙂.
opravdu nechápu vaše reakce, fakt ne. stačí napsat, ne nejde to, dál to rozvádět myslím není třeba.
@berenika39 s tou jízdou na zvířeti jsem se fakt pobavila..
alisek , díky za reakci, přesně tohle jsem potřebovala slyše, že to prostě nepůjde.
no to si vůbec neumím představit, na šlapání pedálů přeci potřebuješ cit v noze, já si kolikrát i přezouvám boty, navíc kdyby ta sádra sjela....jako vyprdla bych se na to
Sadru jsem sice nemela, ale stalo se, ze me nestastnou nahodou dokopal kun, a prave prava noha, ktera byla dobita, se po nasednuti do auta ukazala pro rizeni jaksi... nefunkcni. Na sanitu to nebylo, a nez by dorazila kavalerie (princ na bilem koni) neboli pritel ... Nu co, obsluhovala jsem vsechny pedaly levackou. Na zacatku v klidnem useku jsem si to vyzkousela - chce to opravdu opatrne a z citem!!!
To same, kdyz jsem jela streku cca 1000km, a pravy noze se to uz nelibilo. Obcas jsem ji odstavila, aby si oddechla, a obsluhovala jsem to levackou (pravda, prazdna dalnice a tempomat tomu taky pomohly)
Je to jen o zvyku a citu. A o tom jak moc musim.
No predstava, ze se ta sadra zasekne po seslapnuti plynu pod pedalem brzdy mohlo by to skoncit hodne blbe. Ani automat bych neriskovala, levou to pujde dost blbe navic tim, ze se ridi pravou je dost velka sance si pedaly poplest...
A co takhle si do toho auta sednout, strčit tam tu zlomenou haksnu, zjistit, že to nejde a nečekat, co mi asi napíšou na modrém koníkovi. Dá se jet i v lyžákách, jde všechno, pokud si chceš rozbít hubu.
Já už nemůžu.......normálně sem nemám chuť přispívat, ale někdy se prostě neudržím.
@mimco No vidíš,až pojedu na lyže,tak se aspoň nebudu zdržovat obouvanim na mrazu 😜😄😄😄😄😄😄
Ty jo, to bych si teda rozhodne neriskla!
Tak to si umím představit leda tak,že by byla zlomená levá a řídila bych automat 😉 To je dobrý tip pro ty,co začínají automat řídit-zlomte si levou nohu,nebo si vyrazíte zuby! 😀
Jsem policistka,a zastavit te tak te sprdnu na tri doby.sebe klidne ohroz,ale co ostatni kolem?
To bych neriskovala, není v tom cit.